Vacature Auto Schadehersteller

Auto Schadehersteller in Bergambacht

  • Redactie Stolwijk
  • 16-12-2023

Auto Schadehersteller in Bergambacht

Auto schadehersteller

Bij Vaartland.nl zijn we hard op zoek naar een nieuwe auto schadehersteller voor onze werkplaats in Bergambacht. Jaarlijks verkopen wij zo'n 7.500 auto's, waarvan een groot gedeelte via onze 7 showrooms. Het is ons doel om alle onze auto's zo netjes mogelijk in de showroom af te leveren en jij als schadehersteller kan hier een belangrijke rol in spelen!

Wil je een goede indruk van wat het werken bij Vaartland.nl inhoudt?


Wie ben jij?
- Minimaal 2 jaar werkervaring
- Afgeronde vakopleiding niveau 2 (pre)
- Oog voor detail
- Gevoel voor kwaliteit
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- In bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij?

- Een goed salaris
- Een gezellige werksfeer met wekelijkse borrels
- 8% Vakantiegeld
- 24 Vakantiedagen
- Kans om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie
- Tot wel 50% korting op je sport abonnement
- Werken met de nieuwste machines en technieken


Wat werken bij Vaartland.nl zo leuk maakt!

Binnen Vaartland.nl kom je terecht in een gezellig en compact team van andere auto schadeherstellers, voorbewerkers en autospuiters. Er heerst een informele en gezellige sfeer waardoor jij je snel thuis zult voelen. Elke vrijdag hebben we een borrel met de andere collega's van het bedrijf maar ook doordeweeks blijven we wel eens hangen voor een biertje.

Verder werken we met de nieuwste technieken en gereedschappen wat ervoor zorgt dat jouw werk er een stuk makkelijker op wordt, handig toch?

Vaartland.nl is Nederlands grootste merkonafhankelijke occasiondealer. Met 6 vestigingen verspreid over heel Nederland hebben wij de ambitie om (voornamelijk online) verder te groeien.

Het hoofdkantoor (de plek waar jij komt te werken) is gevestigd in Bergambacht , centraal gelegen tussen Rotterdam, Gorinchem en Utrecht maar ook goed aan te rijden vanaf Den Haag, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn, Gouda en Dordrecht. Naast de verkoop van occasions, verzorgen wij hier het onderhoud en reparaties via onze werkplaatsen en herstellen wij optische schade bij ons autoschade herstelbedrijf. Ondanks de verschillende werkzaamheden binnen onze organisatie is Vaartland.nl nog steeds een echt familiebedrijf waar de drive om het beste bedrijf binnen de autobranche te zijn voorop staat.

Contact informatie:

Vaartland.nl
T.a.v. John-Pierre Quist
Ambachtstraat 11 (Gebouw 1)
2861 EW Bergambacht


Functie: auto schadehersteller Startdatum: 15-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 77 - 77 Uren per week: 1 - 40 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vaartland.nl via onbekend of onbekend.

Functie:auto schadehersteller
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vaartland.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Auto Schadehersteller Vaartland.nl 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures