Vacature Brandweerlieden

Brandweerlieden in Stolwijk

Gemeente Krimpenerwaard zoekt brandweerlieden

04-12-2023, 09:15

Zoals bij elke club of vereniging is ook de brandweer op zoek naar mensen die zich willen inzetten. En dat valt niet mee. Nieuwe brandweermensen zijn altijd nodig. De brandweerkazernes in de gemeente Krimpenerwaard vragen mannen en vrouwen die graag iets willen doen voor de maatschappij om zich aan te melden bij de brandweer.

Om de omgeving en dorpen veilig te houden zijn er meer mensen nodig die naast hun dagelijkse werk brandweer worden. Naast een hecht team, kennis en vaardigheden, ontvangen brandweerlieden een vaste jaarvergoeding en specifieke uurvergoedingen voor uitrukken, oefenen en opleidingen .

Spannend en uitdagend

De brandweer weet nooit wanneer ze wordt opgeroepen. Dat maakt het werk spannend en uitdagend. Ook samenwerken staat hoog in het vaandel. Het werk brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het belangrijk dat brandweermensen, mannen en vrouwen echte teamspelers zijn die graag iets betekenen voor de maatschappij, de omgeving en het dorp waar ze wonen of werken. Een goede conditie en gezondheid en minimaal een vmbo werk- en denkniveau zijn een aantal vereisten.Functie:brandweerlieden
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Brandweerlieden Gemeente Krimpenerwaard 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures