Vacature Gastheer/Gastvrouw

Gastheer/Gastvrouw in Stolwijk

Restaurant De Nieuwe PolderKeuken

Gastheer/Gastvrouw

Gastheer/Gastvrouw (8-24 uur) , vanaf 18 jaar

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die goed aanvoelt wanneer maatwerk nodig is aan tafel, maar ook snapt wanneer onze gasten willen dat er doorgelopen wordt. Je bent assertief, geïnteresseerd in gastronomie, collegiaal en oprecht qua instelling. Aangezien er bij ons altijd de nodige kilometers gelopen worden (we zijn ook gek op catering op locatie) draai jij je hand niet om voor een beetje bouw- en sjouwwerk. Je bent bovendien standaard 3 vrijdag- en zaterdagavonden per maand beschikbaar (vakantiedagen niet meegerekend).

We vragen niet om een afgeronde Horeca-opleiding, hoewel dit zeker een pré is. In een evt. kennismakingsgesprek bespreken we graag wat jouw talenten zijn. We verzorgen intern ook trainingen over wijn en gastvrijheid en bieden ruimte voor jouw ambities als er een match is op het eerder genoemde.

Nieuwsgierig? Stuur dan je CV en motivatiebrief met naar het onderstaande adres of email:

Restaurant De Nieuwe PolderKeuken
Dorpsplein 7
2821 AR StolwijkFunctie:gastvrouw gastheer
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Restaurant De Nieuwe Polderkeuken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Gastheer/Gastvrouw Restaurant De Nieuwe Polderkeuken 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures