GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn voor een aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van drie bedrijfsunits op locatie (naast) Nijverheidsweg 5, Stolwijk

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Op 22-12-2023 heeft de gemeente een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het realiseren van drie bedrijfsunits op locatie (naast) Nijverheidsweg 5, Stolwijk.De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 19311269521.De beslistermijn van de aanvraag is verlengd met maximaal zes weken.Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Stolwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Stolwijk in .

https://stolwijkkrant.nl/bekendmakingen-stolwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Stolwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Stolwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Stolwijk.

Gerelateerde berichten