GEMEENTEBLADVerkoop snippergroen nabij Jan Steenlaan 18 te Stolwijk

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente Krimpenerwaard gaat de volgende stroken snippergroen verkopen. De gemeente verkoopt snippergroen alleen aan aangrenzende particuliere woningeigenaren. De stroken mogen na verkoop alleen gebruikt worden als tuin. Voor de volgende strook is er steeds één aangrenzende particuliere woningeigenaar en daarom één serieuze gegadigde per strook. Toch willen we ook andere aanwonenden de kans geven het snippergroen te kopen. Vindt u dat u ook in aanmerking komt? Reageer dan binnen 20 dagen na de datum van de officiële publicatie door een mail te sturen naar grondzaken@krimpenerwaard.nl. In de mail zet u uw eigen gegevens en het adres van het snippergroen waar u interesse in heeft.Per januari 2024 worden deze officiele bekendmakingen uitsluitend via www.officielebekendmakingen.nl gepubliceerd, en niet meer ook in de plaatselijke regionale krant.StolwijkNabij Jan Steenlaan 18, SWK02 D 5845, ter grootte van ong. 75m2.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Stolwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Stolwijk in Stolwijk.

https://stolwijkkrant.nl/bekendmakingen-stolwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Stolwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Stolwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Stolwijk.

Gerelateerde berichten