Vacature Internationaal CE chauffeur

Internationaal CE chauffeur in Vlist

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever zoekt een internationaal ce chauffeur en is een specialist op het gebied van groente- en fruittransport en bloemen- en plantentransport. Met circa 125 wagens en zo'n 300 chauffeurs is dit bedrijf een van de grotere spelers in deze branche.

Wat ga jij doen?

Als internationaal ce chauffeur rijd je vooral naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Je gaat je bezighouden met de transport van groente fruit en sierteelt. Jouw rijschema en rit word van te voren al gemaakt zodat jij je als internationaal ce chauffeur alleen maar hoeft bezighouden met de transport van deze goederen en zorgen dat de producten aankomen bij de klant. je werkt samen met de planners waarmee jij goed contact blijft houden tijdens deze rit. 

Als internationaal ce chauffeur ga jij werken met 2-daagse ritten naar los en laad adressen. Na een lekkere dag gewerkt te hebben kom jij weer lekker thuis. Het is bespreekbaar hoeveel ritten jij gaat rijden en hier heb jij dus ook volledige inspraak in. balans tussen werk en privé word rekening mee gehouden. 

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Ben jij de internationaal ce chauffeur en bikkel die dit wel ziet zitten? En ga jij graag op pad naar het buitenland? Stuur dan je cv naar 030@iqselect.nl of bel naar 030 307 6000. Functie:AGF chauffeur, Internationaal CE chauffeur
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via 030@iqselect.nl of 030-3076000. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Internationaal CE chauffeur IQ Select 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures