Vacature IT Young Professional

IT Young Professional in Gouda

Nieuws


IT Young Professional (32-40 uur) in Gouda


Beginjij straks je carriere bij Matthat?
Kom langs dan drinken we een kop koffie met elkaar!

Jij bouwt elke dag software met impact voor Goede Doelen wereldwijd.
Ben je toe aan je eerste grote stap in je loopbaan? Matthat biedt je een omgeving waarin iedereen elkaar kent en helpt. Een soepele start in je ontwikkeltraject naar een Matthat'er! Samen met je team werk jij aan één doel: het makkelijker maken van het dagelijkse werk van onze relaties, de Goede Doelen wereldwijd zoals Liliane Fonds, Simavi, IUCN NL. De software die jij ontwikkelt wordt door vele stakeholders in ontwikkelingsprojecten gebruikt. Bekijk hier een filmpje over de impact die jij mede mogelijk kan maken en check www.matthat.nl en www.projectconnect.info voor meer informatie.
  • Je uitdaging Je krijgt de unieke kans om de Pluriform programmeertaal te leren. Wij nemen je mee in een ontwikkeltraject tot allround Software Engineer in Pluriform. Wij bieden je hiervoor een programma aan specifiek gericht op starters.

  • Waarom wij jou willen spreken? Omdat jij een HBO opleiding hebt afgerond en nog niet of niet zo lang op de arbeidsmarkt actief bent. Je zoekt een fijne start in een organisatie waar iedereen elkaar kent en helpt. Je wilt betekenisvol werk doen in plaats van een commercieel ding. En natuurlijk omdat je leergierig bent en veel motivatie meebrengt.

  • Jouw collega's Als Software Engineer ben je een gewaardeerd onderdeel van het enthousiaste Scrumteam op ons kantoor in Gouda. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren.

  • Wat je krijgt Zinvol werk met een prachtig uitzicht over Gouda! Een marktconform salaris natuurlijk met vakantiegeld, 24 vakantiedagen, woon-werkregelingen en meer. Fijne werkomgeving met lunches en een werkgever die met je meedenkt.

Jouw sollicitatieprocedure We bekijken je CV en korte motivatie met zorg en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Het eerste gesprek zien we als een kennismaking. Het vervolggesprek gaat over de inhoud. Je vult dan ook voorafgaand een online DISC-analyse in die wij in het gesprek toelichten. Je krijgt de kans om mee te kijken in het Scrumteam. Is er van beide kanten een GO? Dan gaat je traject bij Matthat van start.
Nog vragen? Bel gerust!
(HR)
Functie:young professional it
Startdatum:01-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matthat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. IT Young Professional Matthat 01-10-2023

Bekijk ook andere vacatures