Kennisgeving ontvangst aanvraag voor een evenementen vergunning Voorjaarsmarkt Ger Gem Stolwijk, 23 maart 2024 op de locatie Middelblok 166, Gouderak

Aanvraag voor evenementenvergunning

Op 08-12-2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een evenementen vergunning Voorjaarsmarkt Ger Gem Stolwijk, 23 maart 2024 op de locatie Middelblok 166, Gouderak. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 19311253673. Procedure Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182. De gemeente neemt eerst een besluit over de ingekomen aanvraag. Dit besluit wordt later gepubliceerd. In die publicatie vindt u ook informatie over het indienen van bezwaar of zienswijzen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Stolwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Stolwijk in .

https://stolwijkkrant.nl/bekendmakingen-stolwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Stolwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Stolwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Stolwijk.

Gerelateerde berichten