Kennisgeving ontvangst aanvraag voor ontheffing voor het plaatsen van afzethekken om de toegang tot de bouwplaats te garanderen op de locatie Bovenkerkseweg 14 in Stolwijk

Aanvraag voor overig

Op 20-12-2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een voorwerp op of aan de weg plaatsen ontheffing voor het plaatsen van afzethekken om de toegang tot de bouwplaats te garanderen op de locatie Bovenkerkseweg 14, 2821 XV Stolwijk. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 19311263231. Procedure Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182. De gemeente neemt eerst een besluit over de ingekomen aanvraag. Dit besluit wordt later gepubliceerd. In die publicatie vindt u ook informatie over het indienen van bezwaar of zienswijzen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Stolwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Stolwijk in .

https://stolwijkkrant.nl/bekendmakingen-stolwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Stolwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Stolwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Stolwijk.

Gerelateerde berichten