Kennisgeving ontvangst voor een aanvraag omgevingsvergunning (regulier proces) voor het realiseren van een garage op locatie Zwanendreef 20, 2821 VZ Stolwijk

Aanvraag voor bouwvergunningomgevingsvergunning

Op 25-01-2024 heeft de gemeente een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het realiseren van een garage op locatie Zwanendreef 20, 2821 VZ Stolwijk. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 19311289676. Procedure De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Het betreft de volgende activiteit(en): •bouwactiviteit (omgevingsplan) •bouwactiviteit (technisch) •in- en uitrit De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 19311289676. Waarom publiceert de gemeente Krimpenerwaard dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente Krimpenerwaard u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente Krimpenerwaard een besluit over de aanvraag van de omgevingsvergunning? De gemeente neemt daarover binnen 8 weken een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de aanvraag van deze vergunning? Hiervoor kunt u bellen met de gemeente en vragen naar het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving. Dit kan via het telefoonnummer 14 0182.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Stolwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Stolwijk in .

https://stolwijkkrant.nl/bekendmakingen-stolwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Stolwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Stolwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Stolwijk.

Gerelateerde berichten