Kennisgeving verlenging beslistermijn voor een aanvraag beschikking regulier behandelen voor het realiseren van een nieuwbouw woning op locatie Bovenkerkseweg 106, 2821 XZ Stolwijk

Aanvraag voor bouwvergunning

Op 28-12-2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een aanvraag beschikking regulier behandelen voor het realiseren van een nieuwbouw woning op locatie Bovenkerkseweg 106, 2821 XZ Stolwijk. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 19311268069. De beslistermijn van de aanvraag is verlengd met maximaal zes weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Stolwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Stolwijk in .

https://stolwijkkrant.nl/bekendmakingen-stolwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Stolwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Stolwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Stolwijk.

Gerelateerde berichten