Vacature Manager

Manager in Stolwijk

Natuurlijk De Loete

Natuurlijk De Loete Ons badteam Openingstijden Tarieven Zwemlessen Voorzieningen Huisregels Nieuws Media

Ons Polderbad

VLIST WEER

17/2/2024

Haastrecht en Stolwijk hebben jou nodig! In deze uitdagende functie lever je een belangrijke bijdrage aan de optimalisatie van onze openlucht zwembaden en creëer je een prettige en gezonde omgeving voor inwoners, bezoekers, medewerkers en zwemsportverenigingen. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de exploitatie. Van medewerkers, programmering tot verhuur en keurmerken.

Dit is je werk

Natuurlijk de Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk zijn prachtig gelegen Vlister Openlucht Baden langs en bij de Vlist. Heerlijk om baantjes te trekken, zwemles te krijgen, te spelen of waterpolo te spelen. Als (locatie)manager van de Vlisterbaden ben je verantwoordelijk voor het algehele beheer en de dagelijkse operatie van de zwembaden. Je houdt toezicht op de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de locaties, geeft functioneel leiding aande medewerkers en bewaakt het budget en de financiële prestaties.

Je werkt nauw samen met een enthousiast badteam om een goede service te bieden aan bezoekers. Denk hierbij aan programmering, keurmerk, wet en regelgeving, bezoekersaantallen en acquisitie voor verhuur. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met scholen, sportverenigingen en andere partijen in de stad en regio.

Daarnaast zorg je voor de naleving van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, zowel voor je medewerkers als voor bezoekers. Doelstellingen stem je af op de wensen en behoeften van bezoekers.

Elk zwembad kent zijn eigen uitdagingen. Dat geldt ook voor Vlisterbaden. In een tijd van personele krapt eis één van de uitdagingen het aantrekken van nieuw personeel en het blijven binden en boeien van de huidige medewerkers. Ook het zorgen voor een goede samenwerking met een betrokken groep vrijwilligers hoort erbij.

Dit is je werkplek

Over de Stichting VlisterOpenlucht Baden (VOB). Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openlucht zwembaden in deKrimpenerwaard. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poorten weer in september.

Natuurlijk de Loete is het 2 e openbare zwembad in Nederland dat op natuurlijke wijze wordt gezuiverd en ligt midden in de natuur. Ons Polderpad ligt in het mooie dorp Stolwijk en is een belangrijke ontmoetingsplek in de zomer voor jong en oud.

Je werkt nauw samen met het bestuur van de stichting VOB. Samen werken we aan een goede en gezonde zwembadorganisatie.

Dit breng jij mee

Bij de VOB vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent.Voor deze vacature breng je mee:

• HBO werk- en denkniveau;

• Minimaal 3 jaar werkervaring in een functie waarbij je leiding geeft in de operatie/uitvoering;

• Je ziet kansen en weet deze te benutten, waarbij je innovatieve en creatieve oplossingen aandraagt;

• Je weet collega's te motiveren, aan te sturen en te binden aan de zwembaden;

• Je straalt leiderschap uit door een heldere visie te hebben en dit doelgericht aan anderen over te brengen.

Dit bieden we je

Bij ons kun je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, met uitdagende verantwoordelijkheden en in een omgeving met gedreven collega's en vrijwilligers. Jij gaat niet alleen werken voor de stichting VOB, maar je zet je in voor de ruim 100.000 bezoekers uit Haastrecht, Stolwijk en de weide omgeving. Tegelijk hoort daar een passend salaris bij.

Onderstaand vind je ons aanbod:

• Een 38-urige werkweek met een passend maandsalaris. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.

• Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met als uitgangspunt een snelle omzetting naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Dit is handig om te weten

Enthousiast geworden om als (locatie)manager aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk op 5 maart 2024. Na de sluitingsdatum laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismaking.

Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature of ben je nieuwsgierig naar hoe deze baan er in de praktijk uitziet? Je kunt aan je inhoudelijke vragen stellen via of via telefoonnummer .

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht


Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk


Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen . Stuur even een mailtje aan onze secretaris
Je bent van harte welkom!

Team Vlister Openlucht BadenFunctie:manager
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Vlister Openlucht Baden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Manager Stichting Vlister Openlucht Baden 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures