Vacature Planontwikkelaar Renovatie

Planontwikkelaar Renovatie in Stolwijk

Planontwikkelaar Renovatie

Categorie Bouw Aantal uren 32 - 40 Vakgebied Projectvoorbereiding Locatie Stolwijk Opleiding HBO Datum geplaatst 29-01-2024

West


Wanneer jij op een toekomstige bouwlocatie komt, word je enthousiast van wat er moet gebeuren. In jouw hoofd is het gebouw al gerenoveerd en verduurzaamd en je weet welke stappen daarvoor genomen moeten worden in het voortraject. Naast jouw bouwkennis zijn ook jouw sociale vaardigheden sterk ontwikkeld. En dat komt goed uit, want je hebt regelmatig met bewoners te maken wanneer je in de bestaande bouw werkt! Beschrijven we hier jou? Lees dan snel verder!

Dit vind je leuk om te doen:

 • Het voortraject van meerdere projecten in renovatie, groot onderhoud en/of energetisch verbeteren begeleiden;
 • De behoefte van zowel de woningcorporatie als de bewoners in kaart brengen en op basis daarvan een duidelijke opdracht formuleren;
 • Ontwerpen beoordelen op realiseerbaarheid en haalbaarheid;
 • Ontwerpen maakbaar en kostenefficiënt weten te maken;
 • Sturen op het proces, kwaliteit, kosten en techniek en hierbij de belangen van de betrokken partijen samen kunnen brengen.

Hier voel jij je thuis:

Welkom bij Van Wijnen! Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging.

Vestiging Stolwijk wordt jouw thuisbasis. Sinds 1968 zit Van Wijnen al in Stolwijk gevestigd op de Benedenkerkseweg 48. De originele boerderij is wegens een voortdurende toename in personeel met vele verbouwingen inmiddels uitgegroeid tot ruim kantoorpand waar het huiselijke gevoel bewaard is gebleven. De sfeer is gemoedelijk en de collega's zijn hecht. De meeste collega's zijn woonachtig in de Krimpenerwaard en regio Rotterdam. Dat betekent dat we een nuchtere no-nonsense instelling hebben en met beide benen op de grond staan. Jezelf kunnen zijn vinden wij belangrijk. Naast gezamenlijke activiteiten onder en buiten werktijd (waaronder bijvoorbeeld de jaarlijkse zomerafsluiting, kerstborrel en het sporten bij de plaatselijke sportschool) weten we elkaar ook regelmatig privé te vinden. We leren graag van elkaar en vinden het belangrijk om onze mensen de kans te geven zich bij ons verder te ontwikkelen.

Onze orderportefeuille bestaat voornamelijk uit woningbouwprojecten. Onze projecten lopen erg uiteen: van nieuwbouw, tot transformatie en groot onderhoud. Jij wordt bij ons onderdeel van de afdeling Renovatie en Groot Onderhoud. Een ambitieus en hard groeiend bedrijfsonderdeel met als focus het renoveren en verduurzamen van het bezit van woningcorporaties. Mooie projecten die we al gerealiseerd hebben zijn bijvoorbeeld de verduurzaming van 29 jaren '50 woningen in Noordwijkerhout en het toekomstbestendig maken van woningen in Moerwijk . Met de eis vanuit de overheid om in 2030 alle corporatiewoningen verduurzaamd te hebben, hebben we ontzettend veel werk in het vooruitschiet. Dit zie je ook terug in onze recente unieke samenwerking met vijf woningcorporaties en vier andere grote aannemers! Samen verbeteren we het Nederlandse woningaanbod, zodat onze huizen weer vele jaren mee kunnen. Bij de voorbereiding en uitvoering van deze projecten staat de klanttevredenheid van de bewoners centraal. Je krijgt te maken met verbouwen in bewoonde toestand. Dat vraagt om collega's die niet alleen een passie hebben voor de bouw, maar ook sociaal ingesteld zijn. Samen maken we er weer iets moois van.

Hier herken jij jezelf in:


Jij bent een communicatief sterke planontwikkelaar, planvoorbereider of projectvoorbereider die weet wat er bij projecten in de bestaande bouw allemaal komt kijken. Verder beschik je over het volgende:

 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie met het renoveren van het bezit van woningcorporaties;
 • HBO werk- en denkniveau.

Dit zoek jij verder in een baan:

 • Je wil graag werken bij een innovatief en duurzaam bouw- en vastgoedbedrijf, met collega's die trots zijn op wat ze doen;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, onder meer via ons eigen Van Wijnen College;
 • Goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken;
 • Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA;
 • Een smartphone naar keuze en laptop van Van Wijnen;
 • Een elektrische leaseauto met laadpas;
 • Een werkgever die graag bijdraagt aan jouw gezondheid en daarom een deel van je aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt.

Kom je een kop koffie drinken?

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Heb je vragen? Neem contact op met , , via
Functie:planontwikkelaar renovatie
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Wijnen Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Planontwikkelaar Renovatie Van Wijnen Groep 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures