Vacature Projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar in Stolwijk

GEZOCHT | Projectontwikkelaar!

Projectontwikkelaar De Vries en Verburg INSTA.png

Klantgerichtheid en sterke communicatie zijn voor jou vanzelfsprekend. Je zit niet alleen vol ideeën en initiatieven, maar weet ze ook om te zetten in daden. Je hebt je vastgoedopleiding op HBO-niveau afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring. Door je opleiding en/of ervaring heb je ook inzicht in de praktische uitvoering en kosten van bouwprojecten. Het opzetten en bewaken van de projectexploitatie is bij jou in goede handen. In de vastgoedmarkt zie jij kansen als geen ander.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële en juridische uitwerking van je projecten. Daarbij spelen duurzaamheid, innovatie en kwaliteit een belangrijke rol. Het acquireren van nieuwe locaties behoort tot je werkzaamheden.

Bij ons krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, deelname aan ons opleidingsplan en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterk karakter.

HEB JE BELANGSTELLING?

Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen op onze website of stuur een e-mail met je brief en CV naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DOWNLOADS


Tel:
E-mail:Functie:projectontwikkelaar
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries en Verburg Bouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Projectontwikkelaar De Vries en Verburg Bouw 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures