Vacature Tekenaar/Werkvoorbereider

Tekenaar/Werkvoorbereider in Bergambacht

Tekenaar/werkvoorbereider.

Wil jij deel uit maken van een projectteam waarbij jij verantwoordelijk bent voor het tekenwerk van alle elektrotechnische installaties binnen woningbouw en utiliteitsprojecten (denk hierbij aan kantoren, scholen en zorggebouwen)? Solliciteer dan direct op de vacature van Tekenaar/werkvoorbereider. Als tekenaar zal je met behulp van Autocad en Stabicad elektrotechnische installaties (o.a. licht, kracht, zwakstroom) uittekenen. Het tekenwerk zal zowel vanuit een bestek als schets zijn. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de juiste ontwerptekeningen, principeschema's, detailtekeningen en revisietekeningen op tafel komen. Naast het tekenen zal je in sommige gevallen berekeningen uitwerken op basis van voorschriften en richtlijnen zoals NEN1010. Het gaat hierbij dan om bijvoorbeeld licht- en kabelberekeningen. Tevens zal je vanuit jouw rol als tekenaar meedenken in het werkvoorbereidingsproces. Hierbij kan je onder andere denken aan het verzorgen van de juiste materiaallijsten. Een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie die graag investeert in zijn werknemers.

Wat wij vragen:

  • Het liefst een MBO afgeronde opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek, met een sterke affiniteit voor techniek in het algemeen
  • Diploma VCA of bereid deze te behalen
  • Het up-to-date houden van je vakkennis

Wat wij bieden:

  • Een leuke en verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid binnen een vernieuwende dynamische organisatie
  • Een boven marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek
  • Een uitstekende pensioenopbouw
  • Een plezierige werkomgeving met ervaren collega's en mogelijkheden om door te groeien

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ BergambachtFunctie:tekenaar werkvoorbereider
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rehorst Elektrotechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Tekenaar/Werkvoorbereider Rehorst Elektrotechniek 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures