Vacature Transportplanner Stukgoed

Transportplanner Stukgoed in Stolwijk

Transportplanner Stukgoed

Transportplanner afdeling Stukgoed

FULLTIME - HOOFDKANTOOR STOLWIJK

Ben jij klaar voor een nieuwe, veelzijdige uitdaging binnen de bewegelijke wereld van transport en logistiek? Vind je het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden, onder andere in de planning van zeecontainers? Dan is de functie als oplossingsgerichte en breed inzetbare Transportplanner binnen ons Stukgoed-team mogelijk iets voor jou! Jij gaat dagelijks de uitdaging aan om te helpen de meest efficiënte rijroutes te realiseren en de mogelijkheden die automatisering biedt te onderzoeken en verder te implementeren.

De afdeling Stukgoed is met zo'n 50 auto's actief in schuifzeilentrailers, boxtrailers en zeecontainers. Qua lading en laad- en losadressen gaan we geen uitdaging uit de weg. Momenteel bestaat ons gezellige team op kantoor uit 7 collega's, maar ter versterking zijn we op zoek naar jou!

WIE ZOEKEN WIJ EN WAT GA JE DOEN?

De planning bij Zijderlaan is voortdurend in beweging en vraagt om een hoge mate van stressbestendigheid en flexibiliteit. Dagelijks een optimale belading en ritplanning realiseren in deze dynamische omgeving is een complex proces. Gelukkig doe je dit samen met je collega's. Je zoekt veelvuldig klant- en chauffeurscontact en blijft continu bezig om het transport en de bijbehorende documentstromen op de meest efficiënte manier te verzorgen. De behoeftes van de klant en een juiste uitvoering door de chauffeurs weet jij hierbij perfect op elkaar aan te sluiten. Je signaleert problemen vroegtijdig en zorgt voor een passende oplossing, in overleg met de Transportmanager. Het is een veelzijdige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden! Verder sta je open voor het verder onderzoeken van de mogelijkheden die automatisering ons biedt en ga je hier actief mee aan de slag, uiteraard in goed overleg met je teamgenoten.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • De verantwoordelijkheid om onze dynamische transportafdeling mede draaiende te houden;
 • Een prettig werkklimaat binnen een ondernemend familiebedrijf met korte lijnen;
 • Een professionele, groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei;
 • Een passend salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibiliteit, een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Vervoer en o.a. vers fruit op je werkplek.

WAT ZIJN JE KWALITEITEN?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in de transportplanning;
 • Gedreven en gemotiveerd om alle facetten rondom de planning waar te nemen en op te pakken;
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen, weet de juiste prioriteiten te stellen en kunt snel schakelen;
 • Denken in oplossingen en gericht op resultaat;
 • Een klantgerichte en professionele houding;
 • Computers en geavanceerde planningssystemen zijn voor jou geen uitdaging;
 • Als enthousiaste en energieke collega pas je goed binnen het team.

DIT ZIJN WIJ

Zijderlaan is een professionele speler in de transport en logistieke dienstverlening. Wij ontzorgen onze klanten in de gehele logistieke keten. Onze warehouses zijn gevestigd in Stolwijk, Steenbergen en Puttershoek.

Wij zijn een ondernemend familiebedrijf, bedreven en trots op wat we dagelijks met 300 medewerkers en 220 voertuigen samen voor elkaar krijgen. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers. In 2023 hebben wij zowel de 2 e Lean & Green Star Award als de award voor meest innovatieve mkb'er in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2023 behaald. Zijderlaan is al 87 jaar Voortdurend in beweging en wordt sinds 2022 bestuurd door de derde generatie.

COLLEGA'S AAN HET WOORD

"Zijderlaan is een echt familiebedrijf: de deur staat altijd open, de lijnen zijn kort en er heerst een wij-gevoel. Er is veel persoonlijk contact, men is flexibel en investeert in goede werkplekken en materiaal."

ZIE JIJ HET ZITTEN? WE GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK!

We zien jouw motivatie, CV of aanvullende vragen graag tegemoet.

Stukgoedplanning

Zijderlaan BV Stolwijk

Nijverheidsweg 10, 2821 AT Stolwijk

Postbus 2, 2820 AA Stolwijk

Contact

Nijverheidsweg 10

2821 AT Stolwijk

Postbus 2, 2820 AA StolwijkFunctie:transportplanner stukgoed
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met W. Zijderlaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Transportplanner Stukgoed W. Zijderlaan 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures