Vacature Verpleegkundige Thuiszorg

Verpleegkundige Thuiszorg in Bergambacht

Verpleegkundige thuiszorg

Doorlopende werving

Stilzitten past niet bij jou. Alle verpleegtechnische handelingen heb je uitstekend in de vingers en het geeft je elke dag weer voldoening om jouw cliënten te bezoeken en hen de best mogelijke zorg te bieden. Je signaleert veranderingen, handelt daarnaar en weet dat je goed bent in je vak. Die verantwoordelijkheid en zelfstandigheid is jou op het lijf geschreven. Je sluit je werkdag tevreden af als het lekker hectisch is geweest en als je weet dat je elke cliënt duidelijk op je netvlies hebt. Afwisseling vind je fijn, daar krijg je energie van.

Je kunt overal aan de slag. Maar die baan die je moeiteloos kunt combineren met je privéleven, dat is nog iets anders. En als je dan ook nog al je beschikbare tijd kunt besteden aan de cliënt omdat je geen administratieve verplichtingen hebt... dan wordt het interessant. Wacht even. Klopt dat wel? Jazeker, bij ons bepaal je zelf wanneer, hoeveel en waar je werkt. Wij maken voor elke verpleegkundige een rooster op maat bij VariantZorg. Je kunt kiezen voor je eigen woonomgeving of juist daarbuiten.
Wij denken graag met jou mee! Elke week starten er nieuwe collega's bij ons die later zeggen: 'Had ik dit maar eerder geweten.''

Wie zijn wij?

VariantZorg kun je het beste omschrijven als de flexibele schil van Fundis. Hieronder vallen diverse bedrijven, waarvan WelThuis, Vierstroom Zorg Thuis, het Zorgpension, Transmitt Revalidatie en Vierstroom Verpleeg Thuis de bekendste zijn. Wil je werken in de ouderenzorg als verpleegkundige in de buurt van jouw woonplaats én zelf bepalen wanneer je werkt? Dan is werken bij VariantZorg iets voor jou. Bij ons kies je namelijk zelf hoeveel en wanneer je werkt: zo kun je je werk perfect combineren met jouw privéleven. Werken bij VariantZorg betekent ook dat je datgene kunt doen waarvoor je de zorg bent in gegaan: 100% bezig zijn met jouw cliënten, want je hebt bij ons geen administratieve (EVV-)taken.

Locatie

Wij hebben op dit moment vacatures in de thuiszorg in Bergambacht, Schoonhoven, Zuidplas, Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Krimpen aan den IJssel, Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn en omgeving.
Wil jij concreet weten waar je aan de slag kunt?

Wat bieden we?

• een prachtbaan in de wijkverpleging;
• een toffe manager (naam: Angelique) die al vele harten gewonnen heeft;
• heel veel vrijheid, want jij bepaalt zelf wanneer je wel en niet werkt;
• arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VV&T, FWG 45 (€2.422 - €3.471 bij fulltime dienstverband);
• een contract naar keuze: vaste uren (minimaal 2, maximaal 24) of oproep;
• een 13e maand en korting op je ziektekostenverzekering;
• woon je in Gouda? Dan kun je af en toe ook intramuraal werken in het Olympiadehuis;
• leuke uitjes, een jaarlijks spetterend feest, gezellige wandelingen of een terras-date met je manager!


Wil je direct reageren? Dat kan via de sollicitatiebutton! Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter via of . Weet je nog niet zeker of dit je droombaan is, app of bel dan gerust. bespreekt graag welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen VariantZorg.

We vragen altijd om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en in overleg met jou winnen we vooraf een referentie in.

VariantZorg is onderdeel van Fundis.

Functie:verpleegkundige thuiszorg
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 2

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VariantZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Verpleegkundige Thuiszorg VariantZorg 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures