Vacature Voorman Renovatie

Voorman Renovatie in Stolwijk

Voorman Renovatie (M/V)

Categorie Bouw Aantal uren 32 - 40 Vakgebied Vaklieden Locatie Stolwijk Opleiding MBO Datum geplaatst 29-01-2024

West

De bouwplaats: daar voel jij je thuis! Woningen renoveren en verduurzamen is jouw passie, en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor iedereen met wie je werkt. Naast zelf timmeren krijg je ook energie van het aansturen van andere vaklieden, waardoor jij de ideale ondersteuning bent voor de uitvoerder. Herkenbaar? Lees dan vooral verder!

Dit vind je leuk om te doen:

 • Zelfstandig werken aan renovaties, groot onderhoud en energetisch verbeteren, oftewel projecten in de bestaande (woning)bouw;
 • Precies weten wat er speelt op een bouwplaats én bij de bewoner;
 • Herkennen waar je collega's ondersteuning nodig hebben;
 • De rechterhand zijn van de uitvoerder door de andere vakmannen aan te sturen;
 • Samen met de uitvoerder mede verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit, planning en veiligheid op de bouw.

Hier voel jij je thuis:

Welkom bij Van Wijnen! Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging.

Vestiging Stolwijk wordt jouw thuisbasis. De sfeer is gemoedelijk en de collega's zijn hecht. De meeste collega's zijn woonachtig in de Krimpenerwaard en regio Rotterdam. Dat betekent dat we een nuchtere no-nonsense instelling hebben en met beide benen op de grond staan. Jezelf kunnen zijn vinden wij belangrijk. Naast gezamenlijke activiteiten onder en buiten werktijd (waaronder bijvoorbeeld de jaarlijkse zomerafsluiting, kerstborrel en het sporten bij de plaatselijke sportschool) weten we elkaar ook regelmatig privé te vinden. We leren graag van elkaar en vinden het belangrijk om onze mensen de kans te geven zich bij ons verder te ontwikkelen.

Onze orderportefeuille bestaat voornamelijk uit woningbouwprojecten. Onze projecten lopen erg uiteen: van nieuwbouw, tot transformatie en groot onderhoud. Jij wordt bij ons onderdeel van de afdeling Renovatie en Groot Onderhoud. Een ambitieus en hard groeiend bedrijfsonderdeel met als focus het renoveren en verduurzamen van het bezit van woningcorporaties. Mooie projecten die we al gerealiseerd hebben zijn bijvoorbeeld de verduurzaming van 29 jaren '50 woningen in Noordwijkerhout en het toekomstbestendig maken van woningen in Moerwijk . Met de eis vanuit de overheid om in 2030 alle corporatiewoningen verduurzaamd te hebben, hebben we ontzettend veel werk in het vooruitschiet. Dit zie je ook terug in onze recente unieke samenwerking met vijf woningcorporaties en vier andere grote aannemers! Samen verbeteren we het Nederlandse woningaanbod, zodat onze huizen weer vele jaren mee kunnen. Bij de voorbereiding en uitvoering van deze projecten staat de klanttevredenheid van de bewoners centraal. Je krijgt te maken met verbouwen in bewoonde toestand. Dat vraagt om collega's die niet alleen een passie hebben voor de bouw, maar ook sociaal ingesteld zijn. Samen maken we er weer iets moois van.

Hier herken jij jezelf in:

Jij bent een enthousiaste voorman of ambitieuze timmerman met een echte passie voor projecten in de bestaande bouw. Je bent communicatief vaardig en bovendien klantgericht ingesteld. Verder heb je het volgende:

 • Ervaring in de renovatie en/of verduurzaming van bestaande woningen en/of ander vastgoed;
 • Een afgeronde timmeropleiding op minimaal MBO2 niveau.

Dit zoek jij verder in een baan:

 • Je wil graag werken bij het mooiste bouwbedrijf van Nederland;
 • Een gezellig team om je heen;
 • Grote bouwketen en altijd een koffieapparaat aanwezig;
 • Draadloos elektrisch gereedschap;
 • Vervangend gereedschap als er eens iets kapot is en gerepareerd moet worden;
 • Een smartphone van de zaak;
 • De mogelijkheid om extra cursussen/opleidingen te volgen en binnen Van Wijnen door groeien;
 • Een werkgever die jouw gezondheid belangrijk vindt en daarom een deel van je aanvullende zorgverzekering betaalt.


Functie:voorman renovatie
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Wijnen Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Voorman Renovatie Van Wijnen Groep 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures