Vacature Hoofdtrainer 1e Elftal

Hoofdtrainer 1e Elftal in Bergambacht

× Vergeet onze 'Locals' in Bergambacht en omstreken niet, maar koop jouw producten ook online via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

Voor het seizoen 2024-2025 is V.V. Bergambacht op zoek naar een trainer voor het 1e elftal. V.V. Bergambacht speelt momenteel in de 4e klasse en strijdt voor promotie. De club beschikt over een mooi complex met goede faciliteiten.
De trainingen van de selectie vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond tussen 20:15 en 21:45 uur. De wedstrijden speelt het 1ste elftal doorgaans op zaterdagmiddag om 15:00 uur.
Taken en verantwoordelijkheden:

  • Op dinsdag en donderdag verzorgen van de trainingen van de A-selectie.
  • Op zaterdag coachen en begeleiden van het 1e elftal.
  • Profiel van de kandidaat.
  • Bezit van vereiste diploma's.
  • Ontwikkelt spelers en het team.
  • Is enthousiast om V.V. Bergambacht zowel technisch als sportief de volgende stap te laten zetten.
  • Kan goed samenwerken binnen een technische staf.
  • Heeft oog en begrip voor de verenigingscultuur van V.V. Bergambacht.

Wij bieden :
De trainer krijgt de beschikking over voldoende faciliteiten. V.V. Bergambacht biedt een passende vergoeding, waarbij de intentie er is om een langdurige samenwerking aan te gaan. Geïnteresseerde kandidaten kunnen een CV met motivatie e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , t.a.v. .


Voor meer informatie of interesse kunt u een e-mail naar bovengenoemd adres sturen of telefonisch contact opnemen met ,Functie:hoofdtrainer 1e elftal
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VV Bergambacht via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Hoofdtrainer 1e Elftal VV Bergambacht 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures