Vacature Taalmaatjes

Taalmaatjes in Stolwijk

Wil je jouw up-to-date kennis en ervaring op gebied van communicatie en social media inzetten voor een prachtig doel? Ben jij altijd in de weer met je camera of telefoon en vlog je er graag op los? Of wil je dit graag leren? Heb je een neus voor nieuws en stap je met het grootste gemak in de rol van reporter. Weet je met welke nieuwtjes je onze social media, zoals Facebook en LinkedIn, en videokanalen een boost kan geven? Dan hebben wij een leuke bestuursfunctie voor jou!

Wij hebben regelmatig vacatures voor taalmaatjes in Stolwijk en Bergambacht. Je begeleid een statushouder die zich voorbereid op zijn/haar inburgeringsexamen. Materialen zijn bij de vluchteling thuis aanwezig. Frequentie eens per week een uur liefst bij de vluchteling thuis. Gedurende een periode van een jaar. Wij zoeken iemand die geïnteresseerd is en zich kan inleven in de situatie van een vluchteling en taalvaardig is. Vanuit de Stichting wordt er een kennismakingsbezoek geregeld en is er ondersteuning voor jou tijdens het traject.

Solliciteren

Voel jij je aangesproken en wil je meer informatie? Mail dan naar of bel , !. Open sollicitaties zijn ook van harte welkom!Functie:taalmaatjes
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Krimpenerwaard op de Kaart via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Taalmaatjes Stichting Krimpenerwaard op de Kaart 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures