Vacature Zwemonderwijzer

Zwemonderwijzer in Stolwijk

Zwemonderwijzer

  • Aantal uur : 15 - 30 uur
  • Opleidingsniveau : HAVO

Direct solliciteren (externe link)

Zie je het al voor je?

Voor komend seizoen, 4 mei tot 18 september, zijn wij nog op zoek naar een Zwemonderwijzer ter versterking voor ons team. Een bijzonder verantwoordelijke baan waar je ook nog de kans krijgt om zo nu en dan eens tijdens je werk van het mooie weer te genieten tijdens de zomermaanden; hoe mooi klinkt dat?

Wij

Nederland is een land met veel water waardoor goed kunnen zwemmen ontzettend belangrijk is. Openluchtzwembad 't Wilgerak in Schoonhoven heeft drie mooie buitenbaden, is ruim opgezet en hierdoor een mooie recreatieplek voor het hele gezin. Van eind april tot en met half september worden er daarnaast ook zwemlessen en schoolzwemmen gegeven.

Dit ga je doen

Als Zwemonderwijzer geef jij zowel kinderen als volwassenen een veilige basis. Je geeft zelfstandig les of assisteert bij de zwemlessen die gegeven worden voor het Basisonderwijs en de particuliere zwemlessen. Je houdt toezicht op de baden en treedt waar nodig corrigerend op. Verder ondersteun je ook in andere taken zoals het terrein onderhouden en schoonmaakwerkzaamheden.

Jij

Je bent bijzonder oplettend en weet in onverwachte situaties met gemak het hoofd koel te houden. Ook ben je klantvriendelijk, denk je in oplossingen en pas je goed binnen een sportief en dynamisch team. Het spreekt voor zich dat je sociaal vaardig bent, een gezonde dosis humor bezit en graag in teamverband werkt.
Daarnaast:
• Ben je een gediplomeerd zwemonderwijzer of heb je een andere sportopleiding afgerond (HALO, CIOS, ROC Sport en Bewegen);
• Zijn jouw zwemvaardigheden goed;
• Ben je flexibel inzetbaar (ook avonden en weekenden).

  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 3.327,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Op dit moment is de functie ingedeeld in schaal 5.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie;
  • De mogelijkheden om je werk en werktijden in te delen op de manier die bij jou en je werk past;
  • Vitamine L(eren): intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
  • Betrokken collega's;
  • Vertrouwen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met (Coördinator zwembad). Zij is bereikbaar via telefoonnummer .
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur je CV en motivatie via de button - 'Solliciteer naar deze functie' naar team P&O van gemeente Krimpenerwaard.

Functie:zwemonderwijzer
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3327 – 3327
Uren per week:15 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Zwemonderwijzer Gemeente Krimpenerwaard 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures