Vacature Begrip

Begrip in Bergambacht

Infra-Service is al tientallen jaren een begrip op het gebied van industriële reiniging van kades en overslag silo's, zowel in de petrochemische/grondstoffen industrie als in de food/non-food industrie. Binnen onze klantenkring die zowel bestaat uit overheid, multinationals en MKB bedrijven staan wij bekent als betrouwbaar, specialistisch en innoverend.

Onze veeg-zuigwagens zijn in staat om bijzonder effectief en kostenefficiënt uw werk omgeving zowel te reinigen als te onderhouden met een minimale verkeer- en milieu belasting. Dankzij onze flexibele service zijn wij in staat uw terrein te reinigen en- of te onderhouden naar uw wens.

Infra-Service B.V. beschikt over kwalificaties en overeenkomsten om het opgezogen vuil af te voeren op een manier die een minimale impact heeft op mens, dier en milieu. Daarnaast is het mogelijk om kleine hoeveelheden bulk verspilling op te vegen/zuigen om uw transactie verspilling te reduceren tot het minimum en terug te storten op locatie naar uw wens.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Service voor vrijblijvend advies. Bel met of mail naar

Uw partner in


Infra Service B.V.

Handelsweg 4
2861GN BergambachtFunctie:begrip
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Infra-Service via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Begrip Infra-Service 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures