Vacature Trainer/Coach Dames

Trainer/Coach Dames in Bergambacht

  • Redactie Stolwijk
  • 14-01-2024

Trainer/Coach Dames in Bergambacht

Clubnieuws

11 januari 2024

Over ons:
BZC is een gezellige waterpolovereniging die is opgericht op 20 juli 1933. Onze thuishaven is zwembad 'De Hofstee' in Bergambacht, waar wij drie keer per week te vinden zijn. Onze vereniging bestaat uit 10 teams, waarvan 2 dames teams die op zoek zijn naar een nieuwe coach en trainer. Ons eerste dames team speelt eerste klasse district en ons tweede dames team speelt derde klasse district. Onze selectie is te omschrijven als een dynamisch en zwemmend team wat nog voldoende ruimte bied om strategisch te groeien. Wij staan open voor nieuwe inzichten en willen deze graag toepassen.

Wij zoeken:
Een coach voor ons eerste dames team en een trainer voor beide dames teams. Wij spelen in regio West. Tevens hebben wij een groep enthousiaste meiden die op dit moment in de BM spelen maar graag met ons mee willen trainen om in de toekomst door te kunnen stromen naar de dames.

Wij hopen op een trainer die ons niet alleen uitdaagt, maar ook in staat is om spelsituaties op diverse niveaus aan te leren. Wij zoeken iemand die de groep samen kan brengen maar de kwaliteit heeft om een ieder op eigen niveau uit te dagen.

Wij bieden:
Een toegewijde groep enthousiaste dames die hopen te groeien en zich te ontwikkelen met een hoop plezier. Daarnaast word je deel van onze gezellige vereniging, waar eenieder zich thuis voelt. Een passende onkostenvergoeding behoort tot de mogelijkheden, evenals het volgen van relevante cursussen en bijscholingen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een set clubkleding en een kop koffie.

Locatie: Zwembad 'De Hofstee', Bergambacht
Trainingstijden: (huidig) Dinsdag: 20:30 - 21:45 en Donderdag 19:30 - 20:30


E-mail: waterpolo@bzc-bergambacht. nl
Website: www.bzc-bergambacht.nl

Technisch Directeur bij ZVL-1886

06 augustus 2023


Functie: trainer coach dames Startdatum: 13-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterpolo.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

  1. Trainer/Coach Dames Waterpolo.nl 13-01-2024


Functie:trainer coach dames
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterpolo.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Trainer/Coach Dames Waterpolo.nl 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures