Vacature Junior Service Coördinator

Junior Service Coördinator in Stolwijk

Junior Service Coördinator

Categorie Bouw, Stages & Traineeships, Vastgoedbeheer Aantal uren 32 - 40 Vakgebied Service & Nazorg Locatie Stolwijk Opleiding HBO Datum geplaatst 13-11-2023

V-Servicedesk

Met jouw HBO diploma op zak ben je nu op zoek naar je eerste baan. Je bent goed in communiceren en hoe mooi zou het zijn als dit terugkomt in jouw functie! Is jouw interesse gewekt? Lees dan zeker verder!

Dit vind je leuk om te doen:

Als Service Coördinator wordt er veel van je gevraagd: jij bent degene die zorgt voor een correcte én tijdige behandeling van de binnengekomen meldingen. Je neemt vragen vanuit opdrachtgevers en huurders over onderhoud- en servicewerkzaamheden in behandeling en coördineer deze melding naar onze naar onderhoudsmonteurs en/of onderaannemers. Je zorgt voor een goed lopende planning binnen de contractuele afspraken met de opdrachtgever en weet de meldingen naar urgentie te prioriteren. Samengevat bestaat jouw takenpakket uit het volgende:

 • Onderhoudsmeldingen van klanten (woningcorporaties) oppakken, coördineren, beantwoorden en registreren;
 • Meldingen uitzetten bij leveranciers en/of onze eigen monteurs die met de servicebus naar bewoners rijden;
 • Klantgericht te werk gaan en pas tevreden zijn wanneer we de klant weer tevreden achterlaten;
 • Meebouwen aan een ambitieuze afdeling die volop in beweging is, door mee te denken in procesverbeteringen.

Hier voel jij je thuis:

Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging.

De servicedesk in Stolwijk is onderdeel van ons landelijk vastgoedbeheerbedrijf. Het landelijk vastgoedbedrijf kent vier regio's: West, Midden, NoordOost en Zuid. Ons team houdt zich primair bezig met het ontzorgen van ons klantenbestand in heel regio West-Nederland. De afdeling bestaat uit tien gedreven collega's die zich dagelijks bezig houden met het verwerken van alle onderhoud- en servicemeldingen vanuit onze klanten, veelal woningcorporaties. Jij voelt je thuis in een omgeving waarbij je verantwoordelijkheid krijgt en zelf kunt prioriteren en coördineren. Uiteraard wordt je hierbij geholpen door ervaren collega's!

Hier herken jij jezelf in:

Jij kan goed het overzicht bewaken, bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen. Verder ben je minimaal 32 uur beschikbaar en beschik je over het volgende:

 • Ervaring met klantcontact;
 • Een afgeronde HBO opleiding.

(Basis)kennis van bouwkunde is natuurlijk erg welkom, maar geen harde eis!

Dit zoek jij verder in een baan:

 • Je wil graag werken bij een innovatief en duurzaam bouw- en vastgoedbedrijf, met collega's die trots zijn op wat ze doen;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, onder meer via ons eigen Van Wijnen College;
 • Goede balans tussen werk en privé;
 • Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA, wat betekent 30 verlofdagen plus een individueel budget van 13 extra verlofdagen (op basis van 40 uur);
 • Een smartphone naar keuze en laptop van Van Wijnen;
 • Een werkgever die graag bijdraagt aan jouw gezondheid en daarom een deel van je aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt.

Kom je een kop koffie drinken?

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Heb je vragen? Neem contact op met , , viaFunctie:service coördinator
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Wijnen Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Junior Service Coördinator Van Wijnen Groep 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures