Vacature Locatiemanager

Locatiemanager in Bergambacht

GROEI MEE

als (senior) locatiemanager

voor onze locatie in Bergambacht
24 uur, dagen zijn bespreekbaar


Als locatiemanager in de kinderopvang zie jij iedere dag als een uitdaging. Jij hebt passie voor je vak en je bent een echte teambuilder! Je bent een locatiemanager met een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven en ziet de kwaliteiten van ieder teamlid.

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan een team van 17 pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. In Bergambacht zal je leidinggeven aan een team van 16 pedagogische medewerkers, verdeeld over 3 KDV groepen en 1VSO/ BSO groep. Jij bent bekend met een rol als deze en gaat graag de samenwerking met scholen en wijkcentra in de omgeving aan. Daarnaast zul je deelnemen aan gemeentelijke overleggen ten behoeve van de kinderopvang en werk je nauw samen met collega managers uit de regio. Als eindverantwoordelijke van deze locaties leg je direct verantwoording af aan de regiomanager.

Onze locatie is gelegen in Bergambacht, een kleinschalig dorp, gelegen in Krimpenerwaard. We hebben een nauwe samenwerking met basisschool Kiezel en Kei. Volgend jaar verhuisd de BSO tijdelijk naar het KDV en de basisschool naar tijdelijke huisvesting. Dit alles in verband met de nieuwbouw; een multifunctioneel centrum waar
kinderopvang, school en bibliotheek onder één dak samen verder gaan. Een interessante en leuke uitdading!

Het team in Bergambacht is hecht, betrokken en kleinschaliger dan andere locaties. De meeste ouders wonen in Bergambacht en ook hebben we een actieve en betrokken oudercommissie.

Wat breng jij?

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige locatiemanager, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar leidinggevende rol op locatie. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde management opleiding.
 • Leidinggevende ervaring is een pré. Bij voorkeur minimaal 1-2 jaar leidinggevende ervaring.
 • Je voldoet ook aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
 • Brede ervaring binnen in een kinderdagverblijf of peuteropvang.
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
 • Je bent in staat om beslissingen te nemen met de daarbij horende duidelijke communicatie.
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
 • Je bent een mensenmens, innovatief en oplossingsgericht.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega's -in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo'n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 9 bruto € 3.332,- tot € 4.544,- of schaal 10 € 3.670,- tot € 4.991,- per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar vast.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, trainingen en management opleidingen.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Reiskosten vergoeden wij met € 0,21 per kilometer.
 • Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Voor vragen kun je contact zoeken met , , bereikbaar via .

Solliciteren

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Laat ons vooral weten waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze vacature! Na ontvangst van je sollicitatie zal je gebeld worden door onze en zal hierna een gespreksronde op locatie volgen. Stuur je sollicitatie naar of reageer via de knop solliciteren.

(senior) Locatiemanager - BergambachtFunctie:locatiemanager
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3332 – 4544
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met gro-up via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Locatiemanager gro-up 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures