Vacature Teamleider

Teamleider in Bergambacht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dame metverkoop- en leidinggevende ervaringdie ons verkoopteam gaat leiden. In ons bruidshuis gaan wij voor een 10+ klantervaring en daar investeren we continue in. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het verkoopteam. Samen met dit team van 6enthousiaste dames zorg je ervoor dat we de verkoopdoelstellingen behalen en dat elke aanstaande bruid als ambassadeur onze winkel verlaat. Uiteraard adviseer je zelf ook onze aanstaande bruiden en ga je samen op zoek naar dé outfit voor haar trouwdag.

Wat vragen wij?
Jij ondersteunt, motiveert en inspireert jouw team en je bent actief bezig met het verbeteren van de samenwerking. Verder zullen je taken onder andere bestaan uit:

  • Evalueren en verbeteren van bezetting en omzetresultaten.
  • Het goed laten verlopen van de de planning en agendabeheer.
  • Het onderhouden van overlegmomenten met het team.
  • Personele taken uitvoeren; zoals werving-en selectiegesprekken, functioneringsgesprekken en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.
  • Optimaliseren van werkprocessen en presentaties en monitoren van de collectie bruidsmode

Wij bieden:
Een passend salaris.
Prettige en enthousiaste collega's.
Een mooie korting op al jouw kledingaankopen bij Speksnijder Mode .

Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Reiskostenvergoeding.

Ben jij enthousiast en wil jij graag ons team komen aansturen? Stuur dan je sollicitatie met CV naar via . Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met via .Functie:teamleider
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Speksnijder via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Teamleider Speksnijder 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures