Vacature Marketingmedewerker

Marketingmedewerker in Bergambacht

Kleur

Home -> Marketing medewerker | Bergambacht

Marketing medewerker | Bergambacht


PARTTIME | zaterdag
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketingmedewerker die ons team op zaterdagen kan versterken. Als marketingmedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van onze online aanwezigheid, met een focus op onze websites, sociale media en SEO.
Uiteraard doen je dit samen met een klein team en leren we je graag hoe dit alles in zijn werk gaat. Ervaring is dus niet noodzakelijk, wel is het handig wanneer je goed bent in taal en het omgaan met computerprogramma's. Als bijkomende werkzaamheden is inspringen bij de kassa rond lunchtijd ook een mogelijkheid. Ben jij -bijvoorbeeld- die student die opzoek is naar een bijbaan en woonachtig is in de omgeving van Bergambacht? Dan kijken we uit naar je sollicitatie!
Wij bieden:
Een passend salaris.
Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Reiskostenvergoeding
Een mooie korting op al jouw kledingaankopen

Openingstijden

Onze winkels

Bergambacht Hoofdstraat 105 2861 AN


Functie:marketingmedewerker
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Speksnijder via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Marketingmedewerker Speksnijder 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures