Vacature Teamleider Rayon Noord

Teamleider Rayon Noord in Gouda

Teamleider Rayon Noord (Specialisatie Sociaal Beheer)

Wat ga je doen?

Ben jij een leider en heb je ervaring met coachen? Heb je hiernaast ook ruime kennis van sociaal beheer en een duidelijke passie voor de corporatiesector? Lees dan gauw verder!

Als teamleider van Rayon Noord draag je de missie en visie van Mozaïek Wonen actief uit en gaat daarbij aan de slag met ons motto "Samen werken aan sterke wijken". Wijken waar onze huurders zich thuis voelen. Dit bereiken we door samen te werken en te verbinden met huurders, het verstevigen van netwerken, zichtbaar te zijn en aandacht te hebben voor kwetsbare huurders. Naast natuurlijk het aanbieden van een passende woning van goede kwaliteit. Thema's die in de drie rayons (Oost, West en Noord) tot uitvoering komen.

Je stuurt de medewerkers van jouw team aan, motiveert en coacht hen. Je bent verantwoordelijk voor bewaking van de voortgang en de kwaliteit van het werk van de medewerkers van jouw rayon. Met de beide andere teamleiders ondersteun je elkaar op ieders specialisme (naast sociaal beheer zijn dat dagelijks onderhoud en huur & verhuur). Vanuit jouw specialisme sociaal beheer ben jij de trekker in het actueel houden van ons beleid en onze processen ten aanzien van participatie en leefbaarheid, passend bij onze missie. Je hebt extern contact met de partijen waar wij mee samenwerken, met name gemeenten, zorg, welzijn en aannemers. Je rapporteert aan de adjunct-directeur.

Mozaïek Wonen is volop in beweging. Zo zijn we bezig met een nieuwe strategische koers. Dit zetten we graag door en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Wat verwacht Mozaïek Wonen van jou?

Jouw talent

Je hebt hart voor de huurder. Je bent daadkrachtig en hebt oog voor het talent in je team. Je vindt het belangrijk dat je medewerkers goed samenwerken zodat zij zich op een professionele manier kunnen ontwikkelen. Je geeft ruimte waar het kan en richting waar het moet. Je kan goed netwerken met interne en externe partijen en legt gemakkelijk verbinding op de diverse niveaus. Tot slot kun je goed analyseren en ben je in staat om goed te plannen en te organiseren.

Wat neem je mee?

· Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

· Ruime ervaring met sociaal beheer (naast participatie en leefbaarheid ook overlast, woonfraude en huurincasso).

· Ervaring met en kennis van wet- en regelgeving behoort hier uiteraard bij.

· Je bent professioneel, hebt hart voor de huurder en legt gemakkelijk verbinding op de diverse niveaus.

· Leidinggeven en coachen gaat je van nature goed af; je hebt hiermee al ruim ervaring opgedaan.

· Daarnaast hebben automatisering en administratieve processen geen geheimen voor je.

Wat biedt Mozaïek Wonen jou als nieuwe, ambitieuze collega?

· Wat mag je van ons verwachten?

· Werken in een sociaal maatschappelijke organisatie waar je het verschil kunt maken.


· Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken, waarbij we vanuit de organisatie vertrouwen op jouw beoordelingsvermogen
om te bepalen wat het beste is voor jouw rol.
· Ons kantoor ligt op steenworp afstand van de trein en OV wordt volledig vergoed. Kies je voor de auto of fiets? Dan krijg
je woon-werk vergoeding.
· Je krijgt een salaris voor 36 uur ingedeeld in schaal K bij € 4.367, en eindigt bij € 5.903,- bruto per maand
· Een aantrekkelijke pensioenregeling, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding.


· Leuke extra's zoals een eindejaarsuitkering én een ruim persoonlijk opleidingsbudget.
· Een ruim welzijnsbudget te besteden via ons vitaliteitsaanbod in Moov.
· Een team dat voor elkaar klaarstaat en vooruit wil met elkaar.

Onze organisatie

Mozaïek Wonen is een woningcorporatie in het Groene Hart. We verhuren bijna 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht. Wij bieden een thuis aan onze huurders, van jong tot oud, met een smalle beurs en aan mensen die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben. Wil je alvast een blik op de organisatie werpen?

Wil je meer weten over het werken bij een woningcorporatie?


Kom jij bij ons werken?

De wervingsprocedure verloopt via Career Select Nederland B.V.. Mail je motivatie en CV naar: of bel naar: .

Functie:teamleider rayon noord
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5903 – 5903
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mozaïek Wonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Teamleider Rayon Noord Mozaïek Wonen 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures