Vacature Stagiair

Stagiair in Stolwijk

Stagelopen bij De Vries en Verburg

Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiairs. Onder deskundige begeleiding kun je bij ons bedrijf veel kennis en ervaring opdoen. Onze organisatie ziet een goede stage als een springplank naar een vaste betrekking. Gedurende het hele jaar stelt De Vries en Verburg stageplaatsen beschikbaar, met name op bouwkundig niveau. Zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering zijn er mogelijkheden.

Je opleidingsvereisten

Je volgt een opleiding op VMBO-, MBO- of HBO-niveau.

Je arbeidsvoorwaarden

Bij De Vries en Verburg krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer. Je werkt in een hecht team en een bedrijf met een ijzersterk karakter.

Heb je belangstelling?

Mail dan je cv en motivatie naar of vul het formulier hiernaast in.

V ersturen

DOWNLOADS

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!


Tel:
E-mail:Functie:stagiair
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries en Verburg Bouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Stagiair De Vries en Verburg Bouw 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures