Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Stolwijk

WERKVOORBEREIDER

JE STERKE PUNTEN

Je bent de perfectionist die tot in detail zich het project eigen maakt. Je hebt ruime bouwkundige kennis en ervaring. Je bent volhardend in je werk. Accuraat en systematisch zijn kernwoorden voor je functioneren. Je hebt een bouwkundige opleiding op MBO/HBO-niveau.

JE WERKZAAMHEDEN

Als werkvoorbereider zorg je voor de complete engineering van het bouwproject. Je bereidt het project op zodanige wijze voor dat het bouwproces soepel en gestructureerd verloopt. Daarbij ben je degene die alle stukken uitvoeringsgereed maakt, de inkoop voorbereidt, het meer- en minderwerk signaleert en de regie houdt over de onder-aannemers.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

Bij De Vries en Verburg krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, deelname aan ons opleidingsplan en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterk karakter.

HEB JE BELANGSTELLING?

Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen of een e-mail met je brief en CV te sturen naar .


DOWNLOADS


Tel:
E-mail:Functie:werkvoorbereider
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries en Verburg Bouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Werkvoorbereider De Vries en Verburg Bouw 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures