Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Bergambacht

Samen met deze kwaliteitsgerichte allround aannemer zijn wij opzoek naar versterking op de werkvoorbereiding.

 

Als ervaren werkvoorbereider weet je als geen ander dat er veel op je af komt en stressbestendig moet zijn. Je controleert tekeningen en past deze waar nodig aan. Daarnaast ben je de schakel tussen de opdrachtgever, onderaannemers, leveranciers én je collega’s op de bouwplaats.  Jouw organisatietalent komt evengoed naar voren bij het opstellen en bijhouden van planningen, de inkoop en uiteraard de kostenbewaking.

 

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je zal terecht komen in een divers team van mannen en vrouwen van verschillende leeftijden die met elkaar samenwerken waardoor er een geweldige dynamiek ontstaat. Het team kent tevens een calculator om jou als werkvoorbereider hierin te ontzorgen.

 

Als werkvoorbereider krijg je veel vrijheid om je functie uit te oefenen. Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op jouw project? Dan stap je bijvoorbeeld rond lunchtijd in de auto en schaft je eens mee met de vaklieden.

De projecten variëren in grootte en type: je bent bijvoorbeeld tegelijkertijd verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van een nieuwbouw woningbouwproject en daarnaast een utilitair transformatieproject. Een zeer afwisselende functie dus!

 Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!Functie:Werkvoorbereider Bouw, Werkvoorbereider bouw
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Werkvoorbereider Eminent Groep 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures