Vacature Allround Opzichter (Vliegende Keep)

Allround Opzichter (Vliegende Keep) in Gouda

Allround Opzichter (vliegende keep)

36 uur | MBO niveau | per 1 april

Wij zoeken een Allround Opzichter die graag als vliegende keep onze drie Rayons ondersteund. Je valt onder Rayon West en werkt samen met Dagelijks Onderhoud- en Mutatie Opzichters, in een informele sfeer aan een thuis voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Onze missie is dan ook ' Groeien, ouder worden en mee kunnen doen in de samenleving kan niet zonder een thuis. Daarom zetten wij ons iedere dag met energie en passie in voor mensen die een sociale huurwoning nodig hebben'.

Momenteel zijn wij binnen de Rayons bezig met een professionaliseringsslag, namelijk 'Opzichter 2.0' Hierin zoeken we een Allround Opzichter die werkt vanuit verantwoordelijkheid, lef, verbinding en eigenaarschap. Hiernaast is klantgerichte en effectieve communicatie van groot belang.

Jouw werkdag

"De wekker gaat, met energie begin je aan een nieuwe dag! Met de fiets of auto rijd je door het Groene Hart, op weg naar het kantoor in Gouda. Nadat je wat hebt ingeschonken start je vanaf 08:30 - 10:00 met 'Hart voor Huurders', je staat huurders te woord voor vragen. Vervolgens pak je de Dagelijks Onderhoud meldingen op en ontdek je een calamiteit bij Rayon Oost, er is in een woning brand ontstaan. Je schakelt snel en pakt dit op met verzekeringsinstanties. Vervolgens ga je na binnen welk Rayon verder jouw ondersteuning nodig is. Je gaat langs de woningen die binnenkort vrijkomen om inspecties uit te voeren. Hierbij kijk je naar de technische staat van de woning en maak je notities over eventuele reparaties of renovaties die moeten worden uitgevoerd, zodat de woning weer spic en span verhuurd kan worden!

Na de inspectie ga je terug naar kantoor en stel je een rapportage op, waarin je de bevindingen van de inspecties beschrijft en welke acties er nodig zijn. Je geeft een belletje aan de aannemers en andere dienstverleners om de benodigde reparties en renovaties uit te laten voeren.

In de middag controleer je regelmatig de voortgang van de werkzaamheden om te zorgen dat alles volgens planning verloopt en er geen vertraging optreedt. Aan het einde van de dag denk je tijdens een overleg mee over de werkwijzen binnen de Rayons, wat kunnen we verbeteren?

Na een dag werken heb je door jouw flexibiliteit als vliegende keep actief bijgedragen aan het woongeluk van de bewoners en ga je weer voldaan naar huis!

"

Wie ben jij?

 • Je denkt out of the box en in oplossingen. Je bent pro actief, neemt eigenaarschap en komt met ideeën en advies; zo denk je mee over procesoptimalisatie binnen de Rayons;
 • Je beschikt over een hoge dosis empathie, natuurlijke overtuigingskracht en je bent communicatief sterk;
 • Kennis van mutatieonderhoud, dagelijks onderhoud en relevante wet- en regelgeving
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt 2-5 jaar werkervaring, liefst in een vergelijkbare rol
 • Je bent bereid om bij toerbeurt storingsdienst (24/7) te draaien;
 • Affiniteit met de maatschappelijke doelstelling van de woningbouwcorporatie;

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.748 - € 4.727 op basis van een 36-urige werkweek (cao Woondiensten schaal H);
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling, thuiswerkvergoeding & reiskostenvergoeding;
 • Leuke extra's zoals een eindejaar bonus, welzijnsbudget, en een ruim persoonlijk opleidingsbudget;
 • Ruim verlof, o.b.v.36 uur ongeveer 190 uren;
 • Een ruim vitaliteitsaanbod via Moov;
 • Een hecht informeel team met een gezonde dosis humor.

Wij zijn Mozaiek

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. We verhuren ruim 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug, Gouderak en Moordrecht. Wij vinden dat iedereen zich ergens thuis moet kunnen voelen. Wonen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, er zijn mensen die het niet kunnen betalen of die bijzondere aandacht en zorg nodig hebben. Mozaïek Wonen is er ook voor die mensen.

Onze missie is dan ook: groeien, ouder worden en mee kunnen doen in de samenleving kan niet zonder een thuis. Daarom zetten wij ons iedere dag met energie en passie in voor mensen die een sociale huurwoning nodig hebben.

Neem contact op met via .Functie:opzichter vliegende keep
Startdatum:22-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3748 – 4727
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mozaïek Wonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Allround Opzichter (Vliegende Keep) Mozaïek Wonen 22-02-2024

Bekijk ook andere vacatures