Vacature Planontwikkelaar

Planontwikkelaar in Stolwijk

Ben jij een ervaren bouwkundige met voldoende proces- en productkennisen heb je ook commerciële kwaliteiten…
… dan ben jij de geschikte kandidaat om onze afdeling Planontwikkeling te versterken als:

PLANONTWIKKELAAR

JE STERKE PUNTEN

Inzicht, vindingrijkheid en overzicht bij het proces van voorbereiden, uitwerken en technisch optimaliseren van bouwprojecten, zijn kenmerken van jou als goede planontwikkelaar. Je bent een logisch denkende bouwer met inzicht in het bouwproces. Je kunt begrotingen, bouwtijd en bouwplaatskosten beoordelen. Daarnaast ben je communicatief sterk. Je kunt luisteren naar de klant, maar ook op een zorgvuldige manier de opdracht afmaken van het eerste initiatief tot de start van de bouw. Je hebt je opleiding Bouwkunde afgerond op HBO- of universitair niveau.

JE WERKZAAMHEDEN

Je ontwikkelt als planontwikkelaar in bouwteam bouwprojecten met en voor opdrachtgevers. Je geeft leiding aan het ontwikkelproces. BIM, duurzaamheid, EMVI, UAV-gc en Design & Build-contracten zijn bij jou bekend. Samen met de architect, constructeur en adviseurs lever je binnen budget de hoogst mogelijke kwaliteit voor de klant. Je bent een allrounder, die een plan zowel schriftelijk kan omschrijven (Plan van Aanpak) als mondeling geloofwaardig kan presenteren.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

Bij De Vries en Verburg krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, deelname aan ons opleidingsplan en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterk karakter.

DOWNLOADS


Tel:
E-mail:Functie:planontwikkelaar
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries en Verburg Bouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Planontwikkelaar De Vries en Verburg Bouw 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures