Vacature Assistent uitvoerder GWW

Assistent uitvoerder GWW in Gouda

Als assistent-uitvoerder ben je betrokken bij de aansturing en begeleiding van projecten in de uitvoeringsfase. Je wordt aangestuurd door een uitvoerder/hoofduitvoerder, waar je de fijne kneepjes in het vak kunt leren. Wat ga je precies doen? In deze rol heb ben je dynamisch bezig, met meerdere werkzaamheden. Je bepaalt in samenwerking met de uitvoerder onder andere de planning, het meer- en minderwerk en je verzorgt de inzet van materialen. Als meewerkend uitvoerder steek je zelf ook de handjes uit de mouwen, waar je dus actief meewerkt aan de oplevering van projectwerk!

De projecten waar je betrokken bij bent, zijn enorm divers te noemen. GWW breed ga je meerdere projecten draaien, waarin jij jezelf goed kunt ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bouw- en woonrijp maken van locaties, rioleringsprojecten, reconstructies en de herinrichting van woonwijken.Functie:Assistent uitvoerder GWW
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Assistent uitvoerder GWW Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures