Vacature Planontwikkelaar Renovatie

Planontwikkelaar Renovatie in Stolwijk

Planontwikkelaar Renovatie

Categorie Bouw Aantal uren 32 - 40 Vakgebied Projectvoorbereiding Locatie Stolwijk Opleiding HBO Datum geplaatst 29-01-2024

West

Wanneer jij een verouderd gebouw binnenloopt, word je direct enthousiast van wat er allemaal mogelijk is om het gebouw weer toekomstbestendig te maken. De opdrachtgever heeft een bepaalde wens en het is aan jou om die vertaalslag te maken naar een passende haalbare oplossing. Daarbij ben jij graag de verbindende factor en zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan, zodat we samen tot een optimaal eindresultaat kunnen komen. Beschrijven we hier jou? Lees dan snel verder!

Dit vind je leuk om te doen:

 • De behoefte van zowel de woningcorporatie als de bewoners in kaart brengen, waarbij jij niet bang bent om de vraag achter de vraag te achterhalen;
 • Vervolgens maak jij samen met jouw team aan bouwtechnische collega's de vertaalslag van de wensen van de opdrachtgever naar een haalbaar en maakbaar projectontwerp;
 • Hierbij houd je uiteraard ook rekening met kostenefficiëntie;
 • Oftewel, tijdens dit hele voortraject stuur jij op het proces, de kwaliteit, de kosten en de techniek en breng je de belangen van alle betrokken partijen samen!

Hier voel jij je thuis:

Welkom bij Van Wijnen! Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging.

Vestiging Stolwijk wordt jouw thuisbasis. Sinds 1968 zit Van Wijnen al in Stolwijk gevestigd op de Benedenkerkseweg 48. De originele boerderij is wegens een voortdurende toename in personeel met vele verbouwingen inmiddels uitgegroeid tot ruim kantoorpand waar het huiselijke gevoel bewaard is gebleven. De sfeer is gemoedelijk en de collega's zijn hecht. De meeste collega's zijn woonachtig in de Krimpenerwaard en regio Rotterdam. Dat betekent dat we een nuchtere no-nonsense instelling hebben en met beide benen op de grond staan. Jezelf kunnen zijn vinden wij belangrijk. Naast gezamenlijke activiteiten onder en buiten werktijd (waaronder bijvoorbeeld de jaarlijkse zomerafsluiting, kerstborrel en het sporten bij de plaatselijke sportschool) weten we elkaar ook regelmatig privé te vinden. We leren graag van elkaar en vinden het belangrijk om onze mensen de kans te geven zich bij ons verder te ontwikkelen.

Onze orderportefeuille bestaat voornamelijk uit woningbouwprojecten. Onze projecten lopen erg uiteen: van nieuwbouw, tot transformatie en groot onderhoud. Jij wordt bij ons onderdeel van de afdeling Renovatie en Groot Onderhoud. Een ambitieus en hard groeiend bedrijfsonderdeel met als focus het renoveren en verduurzamen van het bezit van woningcorporaties. Mooie projecten die we al gerealiseerd hebben zijn bijvoorbeeld de verduurzaming van 29 jaren '50 woningen in Noordwijkerhout en het toekomstbestendig maken van woningen in Moerwijk . Met de eis vanuit de overheid om in 2030 alle corporatiewoningen verduurzaamd te hebben, hebben we ontzettend veel werk in het vooruitschiet. Dit zie je ook terug in onze recente unieke samenwerking met vijf woningcorporaties en vier andere grote aannemers! Samen verbeteren we het Nederlandse woningaanbod, zodat onze huizen weer vele jaren mee kunnen. Bij de voorbereiding en uitvoering van deze projecten staat de klanttevredenheid van de bewoners centraal. Je krijgt te maken met verbouwen in bewoonde toestand. Dat vraagt om collega's die niet alleen een passie hebben voor de bouw, maar ook sociaal ingesteld zijn. Samen maken we er weer iets moois van.

Hier herken jij jezelf in:


Jij bent een echte verbinden en werkt graag met mensen: zowel met jouw eigen team als met de opdrachtgever en andere stakeholders. Je snapt goed waar een projectplan uit bestaat en bent in staat om in helikopterview naar een project te kijken. Zo weet jij uiteindelijk ieder renovatieproject samen tot een goed einde te brengen. Een mooie manier om jouw steentje bij te dragen aan de verduurzamingsopgave in Zuid-Holland! Verder beschik je over het volgende:

 • Minimaal drie jaar werkervaring met het renoveren van het bezit van woningcorporaties, vanuit een projectmanagement functie;
 • HBO werk- en denkniveau.

Dit zoek jij verder in een baan:

 • Je wil graag werken bij een innovatief en duurzaam bouw- en vastgoedbedrijf, met collega's die trots zijn op wat ze doen;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, onder meer via ons eigen Van Wijnen College;
 • Goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken;
 • Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA;
 • Een smartphone naar keuze en laptop van Van Wijnen;
 • Een elektrische leaseauto met laadpas;
 • Een werkgever die graag bijdraagt aan jouw gezondheid en daarom een deel van je aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt.

Kom je een kop koffie drinken?

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Heb je vragen? Neem contact op met , , via
Functie:planontwikkelaar renovatie
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Wijnen Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Planontwikkelaar Renovatie Van Wijnen Groep 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures