Vacature Uitvoerder Renovatie

Uitvoerder Renovatie in Stolwijk

Uitvoerder Renovatie

Categorie Bouw Aantal uren 32 - 40 Vakgebied Uitvoering Locatie Stolwijk Opleiding MBO Datum geplaatst 29-01-2024

West

De bouwplaats: dat is waar jij je thuis voelt! Woningen bouwen is jouw passie, en dat enthousiasme breng je graag over op alle vaklieden die je aanstuurt. Communiceren kan jij als geen ander en met jouw kennis van de bouw weet je samen met je collega's uit het projectteam ieder renovatieproject tot een goed einde te brengen. Herkenbaar? Lees dan vooral verder!

Dit vind je leuk om te doen:

 • Medeverantwoordelijk zijn voor het aansturen van je collega's en onderaannemers bij projecten in groot onderhoud, renovatie en energetisch verbeteren, veelal in bewoonde toestand;
 • Het regelen en afroepen van benodigdheden, verwerken van de (project)administratie, coördineren van de werkzaamheden en controleren op voortgang en kwaliteit;
 • Precies weten wat er speelt op de bouwplaats én bij de bewoner;
 • Ervoor zorgen dat de bouwplaats veilig is én blijft (VGWM-coördinatie);
 • Jezelf blijven uitdagen om ideeën en verbeterpunten in te brengen om zo het bouwproces in alle opzichten te optimaliseren.

Hier voel jij je thuis:

Welkom bij Van Wijnen! Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging.

Vestiging Stolwijk wordt jouw thuisbasis. Sinds 1968 zit Van Wijnen al in Stolwijk gevestigd op de Benedenkerkseweg 48. De originele boerderij is wegens een voortdurende toename in personeel met vele verbouwingen inmiddels uitgegroeid tot ruim kantoorpand waar het huiselijke gevoel bewaard is gebleven. De sfeer is gemoedelijk en de collega's zijn hecht. De meeste collega's zijn woonachtig in de Krimpenerwaard en regio Rotterdam. Dat betekent dat we een nuchtere no-nonsense instelling hebben en met beide benen op de grond staan. Jezelf kunnen zijn vinden wij belangrijk. Naast gezamenlijke activiteiten onder en buiten werktijd (waaronder bijvoorbeeld de jaarlijkse zomerafsluiting, kerstborrel en het sporten bij de plaatselijke sportschool) weten we elkaar ook regelmatig privé te vinden. We leren graag van elkaar en vinden het belangrijk om onze mensen de kans te geven zich bij ons verder te ontwikkelen.

Onze orderportefeuille bestaat voornamelijk uit woningbouwprojecten. Onze projecten lopen erg uiteen: van nieuwbouw, tot transformatie en groot onderhoud. Jij wordt bij ons onderdeel van de afdeling Renovatie en Groot Onderhoud. Een ambitieus en hard groeiend bedrijfsonderdeel met als focus het renoveren en verduurzamen van het bezit van woningcorporaties. Mooie projecten die we al gerealiseerd hebben zijn bijvoorbeeld de verduurzaming van 29 jaren '50 woningen in Noordwijkerhout en het toekomstbestendig maken van woningen in Moerwijk . Met de eis vanuit de overheid om in 2030 alle corporatiewoningen verduurzaamd te hebben, hebben we ontzettend veel werk in het vooruitschiet. Dit zie je ook terug in onze recente unieke samenwerking met vijf woningcorporaties en vier andere grote aannemers! Samen verbeteren we het Nederlandse woningaanbod, zodat onze huizen weer vele jaren mee kunnen. Bij de voorbereiding en uitvoering van deze projecten staat de klanttevredenheid van de bewoners centraal. Je krijgt te maken met verbouwen in bewoonde toestand. Dat vraagt om collega's die niet alleen een passie hebben voor de bouw, maar ook sociaal ingesteld zijn. Samen maken we er weer iets moois van.

Hier herken jij jezelf in:

Jij bent sociaalvaardig en een echte teamspeler: iets mooiers dan samen met je bouwteam een project met succes opleveren is er in jouw ogen niet. Tijdens die projecten ga je graag klant- en resultaatgericht te werk, wat zeker bij renovatieprojecten in bewoonde staat van groot belang is. Jij schakelt dan ook makkelijk met mensen uit alle lagen van de samenleving en bent niet snel van je stuk. Verder beschik je over het volgende:

 • Werkervaring in de uitvoering van renovatie-/ groot onderhoudsprojecten;
 • Kennis van de laatste ontwikkelingen in de bouw;
 • Een bouwkunde diploma op minimaal MBO niveau.

Dit zoek jij verder in een baan:

 • Je wil graag werken bij een innovatief en duurzaam bouw- en vastgoedbedrijf, met collega's die trots zijn op wat ze doen;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Goede balans tussen werk en privé;
 • Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA;
 • Een smartphone naar keuze;
 • Een werkgever die graag bijdraagt aan jouw gezondheid en daarom een deel van je aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt.

Kom je een kop koffie drinken?

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Heb je vragen? Neem contact op met , , via
Functie:uitvoerder renovatie
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Wijnen Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Uitvoerder Renovatie Van Wijnen Groep 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures