Vacature Assistent-(Sport)Accountant - Sportaccountant

Assistent-(Sport)Accountant - Sportaccountant in Stolwijk

Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs is een dynamisch accountantskantoor en biedt diensten aan op het vlak van accountancy en fiscaliteit. Sportaccountant is het sportlabel van Stolwijk en Belastingadviseurs. Het kantoor heeft een hechte bedrijfscultuur en bestaat uit circa 25 medewerkers. Hard werken, goed communiceren en plezier halen uit klantcontact zijn eigenschappen die onze medewerkers bezitten.Als gevolg van de ontwikkeling van ons kantoor zijn we op zoek naar een assistent-accountant voor onze vestigingen in De Meern en Amstelveen.

Financieel begeleiden van klanten

Als assistent-accountant vind jij het een sport om je klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Dat mag wat ons betreft 32-40 uur per week. Je verwerkt zelfstandig de administratie in onze online software en denkt mee met efficiëntievoordelen. Daarnaast stel je de jaarrekening samen en bereid je belastingaangiftes voor. Zie jij ergens een kans op verbetering? Dan geef je die adviezen ook ongevraagd. Je overlegt hiervoor regelmatig met je collega's.

Goed onderlegde m/v met lef

Je hebt lef en denkt in mogelijkheden voor de klant in plaats van onmogelijkheden. Vanzelfsprekend ben je vakinhoudelijk goed onderlegd. Dat betekent een afgeronde HBO/WO studie, minimaal 1-3 jaar werkervaring en leergierig. Jij hebt situaties en vragen snel door en klanten hoeven bij jou nooit lang op antwoord te wachten.

Anders dan anders kantoor

Wij maken ons oprecht druk om en voor onze klanten, het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt, is ons handelsmerk. Naast onze samenstelpraktijk voeren we ook vrijwillige controles uit voor diverse entiteiten. Sportaccountant is een label van ons kantoor, waarbij we ons richten op alle entiteiten die direct en indirect met sport verbonden zijn. Ons kantoor biedt dan ook veel mogelijkheden om een klantenpakket voor je samen te stellen, met een mix van voldoende afwisseling van soorten klanten en sectoren en voldoende uitdaging van verschillende soorten werkzaamheden.

Durf je het aan?

Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Stuur je CV, motivatiebrief en referenties naar . Het liefst in duidelijke taal uiteraard, maar vooral lezen wij graag over jouw ervaring en persoon. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kan je contact opnemen met via .Functie:assistent- sport accountant sportaccountant
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportaccountant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Assistent-(Sport)Accountant – Sportaccountant Sportaccountant 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures