Vacature Senior Finance Professional

Senior Finance Professional in Haastrecht

(Senior) Finance Professional (24-40 uur)

Natuurlijk wil je weten wie wij (lees: 20 hele leuke collega's ) zijn en wat we doen.

We zijn een bijzonder adviesbureau en dat merk je. Niet alleen onze doelgroep is specifiek - de non-profit sector - maar ook onze manier van werken. Professioneel en toch heel persoonlijk. We hebben oog voor cijfers, maar net zoveel oog voor de mens áchter de cijfers. Met onze inzichten helpen wij onze opdrachtgevers graag naar een nog hoger niveau. We zijn trots op ons veelzijdige klantenbestand. Onze opdrachtgevers zijn allemaal op hun eigen manier bezig deze wereld iets mooier te maken. Daar helpen wij graag bij. Zo zijn we.

Wat ga je doen?

Als (senior) finance professional maak je deel uit van meerdere klantteams. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het financiële hart: de project- en financiële administratie. Ook salarisadministratie is jouw terrein. Je stelt voor onze opdrachtgevers (project)rapportages, begrotingen en jaarrekeningen op en je bent hun eerste aanspreekpunt. Je fungeert als vraagbaak voor opdrachtgevers, collega's en externe accountants en je denkt mee over het inrichten en optimaliseren van financieel-administratieve processen.

Als (senior) finance professional nog geen kennis van bepaalde zaken? Geen probleem, we leiden je op tot duizendpoot op elk vakgebied binnen de organisatie. Zo zijn we.

Wie ben je?

 • Een afgestudeerde hbo'er of academicus bedrijfseconomie of accountancy.
 • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je bent analytisch.
 • Je bent resultaatgericht.
 • Je bent gewend zelfstandig te werken en vraagstukken op het gebied van finance, organisatie en control op te lossen.
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in finance of accountancy.

Wat wij je bieden

Afwisselende werkzaamheden en uitdagend werk dat er toe doet. Dat is de kern. Maar natuurlijk ook een gevarieerd klantenpakket, inspirerende collega's en uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. Wij waarderen onze mensen om wie ze zijn en wat ze doen. Zo zijn we.

Daarnaast:

 • Flexibele werktijden voor goede balans werk-privé (deels thuiswerken is mogelijk)
 • Volop ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling waarbij je zowel kunt leren van als uitgroeien tot een topspecialist
 • Minimaal 30 vakantiedagen
 • Salaris tot € 5.100 (afhankelijk van werkervaring) o.b.v. 40 uur
 • Pensioenregeling die grotendeels door ons wordt betaald
 • Fijne werkplek en goede werksfeer
 • Teamevents

Interesse?

Word finance professional bij Jac's den Boer & vink, wij willen je graag in ons team! Stuur je motivatie met cv voor 21 maart 2024 per e-mail naar ons toe. Heb je vragen over deze vacature? Bel of e-mail gerust!

Hugo Vink en

 • +31 (0)182 50 16 96


Functie:finance professional
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5100 – 5100
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jac's den Boer & Vink via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Senior Finance Professional Jac’s den Boer & Vink 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures