Vacature Helpende

Helpende in Bergambacht

Bergambacht

Meer details

Match criteria

Dienstverband

  • Vast

Salaris

Jij leeft, jij kiest, jij zorgt

Bergambacht

Doorlopende werving

Zelf bepalen wanneer je werkt als in de Krimpenerwaard.
Rust in je gezin.
Je eigen locatie, vertrouwde gezichten.
Aangenaam!

Je hart volgen en fijn werken in de zorg, maar niet ten koste van je gezin en je eigen gezondheid. Kan dat wel? Bij VariantZorg bepaal je altijd zelf wanneer je werkt. Echt. En daarmee blijf jij perfect in balans en ben je ook thuis op de momenten die jij belangrijk vindt. Je kunt bij ons aan de slag in je eigen dorp, op een vaste locatie. Wil je juist afwisseling? Met ons kun je alle kanten op! Je kan gaan werken als in onder meer De Westerweeren in Bergambacht, De Liezeborgh in Haastrecht, Wilgenhoven in Stolwijk, Borchleen en De Bovenberghe in Schoonhoven. Een toffe nieuwe locatie is Het Amadeushuis in Bergambacht. Elk huis heeft weer z'n eigen sfeer, unieke bewoners en collega's. Je kunt kiezen voor één locatie of lekker afwisselend in meerdere locaties werken. Wil je nou écht dat geen enkele dag hetzelfde is, dan is ook een combinatie met een zorgpension mogelijk. De keuze is aan jou bij VariantZorg.

Het Amadeushuis

Bij het Amadeushuis in Bergambacht is oog voor vrijheid, eigen ideeën en initiatieven. Speciale aandacht heeft de werking van muziek op het welbevinden. In Amadeushuis Bergambacht is professionele zorg 24 uur per dag aanwezig. Het Amadeushuis is gevestigd in een voormalig hotel. Het pand is opnieuw ingericht maar heeft de sfeervolle kenmerken van het hotel behouden. Er zijn in totaal 29 studio's van gemiddeld 35 m2. Alle studio's zijn voorzien van een badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Wat vinden onze Varianters?

Varianter Mandy (28) woont en werkt in de Krimpenerwaard: 'Ik werk het meest in De Bovenberghe en in Borchleen. Daar is de sfeer in het team heel fijn. Je wordt goed ontvangen door de collega's. Het werk is lekker afwisselend. De ene dag sta ik op een somatische afdeling en de andere dag op een pg-afdeling. Het is ook heel fijn dat je je eigen rooster kunt bepalen. En je hebt geen administratieve taken meer. Hierdoor ben je veel minder met je werk bezig als je thuis bent. Doordat je geen administratieve taken hebt, heb je ook meer tijd voor de bewoners en daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor.

''

Wat bieden we?

• een werkgever die jou waardeert en naar je luistert;
• heel veel vrijheid, want jij bepaalt zelf wanneer je wel en niet werkt;
• een inschaling conform CAO VVT, FWG 40 voor verzorgende 3IG (maximaal 3.254 euro) bij een fulltime dienstverband (36 uur) en een 13e maand;
• een jaarlijks feest;
• en draag je een vriend(in) aan die ook graag een fijne werkgever wil? Dan ontvang jij twee kaartjes voor De Efteling.


Wat vragen we?

• je bent in het bezit van een diploma voor ;
• je zet je met hart en ziel in voor je cliënten;
• je vindt snel je weg in een nieuwe omgeving.

Over ons

VariantZorg kun je het beste omschrijven als de flexibele schil van Fundis. Hieronder vallen diverse bedrijven, waarvan WelThuis en Vierstroom Zorg Thuis de bekendste zijn. Het fijne aan VariantZorg is dat je zelf kunt bepalen welke diensten je oppakt. Hierdoor kun je ook in de (ouderen)zorg blijven werken als er eenmaal kinderen zijn, als je mantelzorger bent, misschien nog studeert of als je bijvoorbeeld een intensieve hobby hebt naast je werk. Het werk is goed te combineren met je privéleven. Onze zorgprofessionals beoordelen ons met een prachtige 8,3.
VariantZorg, precies wat je dag nodig heeft!

Locatie

Het werkgebied van VariantZorg bevindt zich tussen Alphen aan den Rijn, Gouda, Krimpenerwaard, Utrecht-West en Zoetermeer. We hebben veel mooie diensten in de Krimpenerwaard in verpleeghuizen. Wil je nóg meer afwisseling? Dan kun je ook af en toe een dienst oppakken in de thuiszorg of revalidatiezorg. Wil je weten met welke organisaties wij nog meer samenwerken of heb je andere vragen? Kijk dan eens bij de meest gestelde vragen!

Wil je direct reageren? Dat kan via de sollicitatiebutton! Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Arjanne via of . Weet je nog niet zeker of dit je droombaan is, app of bel dan gerust. Arjanne bespreekt graag welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen VariantZorg.

We vragen altijd om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en in overleg met jou winnen we vooraf een referentie in.

VariantZorg is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.


Locatie

Bergambacht

Contactpersoon

Bergambacht

Meer details

Match criteria

Dienstverband

  • Vast

SalarisFunctie:helpende
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:3254 – 3254
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VariantZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Helpende VariantZorg 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures