Vacature ADL-Assistent

ADL-Assistent in Gouda

  • Redactie Waddinxveen
  • 24-01-2024

ADL-Assistent in Gouda

Parttime ADL-assistent (helpende) voor mensen met een fysieke beperking

  • Aantal uren: 50-70 uur per maand
  • Dienstverband: scholingscontract

Functieomschrijving

Wil jij werken in de zorg en ervoor zorgen dat onze cliënten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven? Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid, zodat je bevoegd bent en jij je bekwaam voelt voor de werkzaamheden.

Als ADL-assistent assisteer jij onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

Fokus vraagt

Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor alle voorkomende diensten tussen 7.00 en 00.00 uur. Nachtdiensten komen incidenteel voor.

Fokus biedt

Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband. Een salaris volgens Fokus cao (schaal 5) tussen €14,29 en €19,28 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring. Een parttime dienstverband tussen 50 en 70 uur per maand (gemiddeld tussen 11 en 16 uur per week). De exacte contractomvang wordt in onderling overleg afgestemd. Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering. Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Check onze data via https://www.fokuswonen.nl/21568/werken-bij/informatiebijeenkomsten-onlineMeld en meld je aan via


Functie: adl-assistent Startdatum: 12-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fokus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:adl-assistent
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fokus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. ADL-Assistent Fokus 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures