Vacature Logopedist

Logopedist in Gouda

Wat ga je doen

Als logopedist bij Auris leg jij mede de basis voor de rest van de ontwikkeling van de kinderen waar Auris zich dagelijks voor inzet. Je werkt met kinderen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben op een van onze peuterbehandelgroepen in Gouda. Hierdoor hebben zij extra ondersteuning nodig bij het spreken en andere communicatieve uitingen. Jij biedt ze deze ondersteuning in een veilige omgeving. Daarnaast ga je aan de slag op onze nieuw te starten STAP behandelgroep op Auris de Weerklank in Leiden.  Wat we daar precies doen, lees je verderop in deze tekst. 

Jij observeert, stelt behandeldoelen op en evalueert deze. Jij ziet wat er nodig is en handelt hiernaar, bijvoorbeeld door vast te stellen of er naast de groepsbehandeling ook nog extra behandeling nodig is. En of dit vervolgens op individueel niveau plaatsvindt of in een kleine subgroep samen met andere kinderen met (soort)gelijke doelen. Je hebt oog voor de talenten van kinderen en motiveert ze om deze te ontdekken en verder te ontwikkelen. Vooruitgang zien is wat jou energie geeft.

Jij zet jezelf elke dag in om de communicatieve vaardigheden van de kinderen te verbeteren. Je neemt ouders mee in je behandeling en geeft hen handvatten om ook thuis de taalontwikkeling van hun kind te stimuleren. Dit draagt allemaal bij aan de behandeldoelen die er liggen voor het kind. Dit rapporteer en bespreek jij regelmatig met het interdisciplinaire behandelteam, om zo elk kind maximaal te laten presteren op een speelse en leerzame manier.

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Daarnaast biedt Auris jou:

 • samenwerking in een enthousiast en deskundig interdisciplinair team
 • een zelfstandige, leuke baan met ruimte voor initiatieven in een zich ontwikkelende en lerende organisatie
 • afwisselende werkzaamheden
 • een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 55, maximaal € 4.575,- afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een dienstverband voor 18 uur per week voor de duur van één jaar, met optie tot verlenging voor onbepaalde tijd 
 • pensioenfonds Zorg en Welzijn

Waar ga je werken

Auris Zorg biedt zorg en ondersteuning voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Jij komt te werken op een van de peuterbehandelgroepen (TOS) in regio West (Gouda, naast station Goverwelle). Op de behandelgroep zitten ongeveer 8 kinderen in de leeftijd van twee tot vijf jaar oud. Er is veel aandacht voor spraak, taal, en communicatie voor ieder kind in de groep. De kinderen gaan elke week twee dagen naar de behandelgroep. In dit geval betreft dat de maandag en de woensdag. Dit worden dan ook jouw werkdagen in Gouda.

In de naschoolse behandelgroepen van Auris Zorg wordt in de middag zorg geboden aan kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar met een communicatieve beperking als gevolg van de TOS of gehoorproblemen. STAP biedt kinderen, hun ouders en school professionele behandeling in een veilige en gestructureerde behandelomgeving waarin het kind zichzelf kan en mag zijn, in totaal zijn er gemiddeld 8 kinderen per groep. Bij alle kinderen die bij STAP in behandeling komen, staat het versterken van de communicatieve redzaamheid centraal, met als doel dat zij zich beter zelfstandig kunnen redden in de samenleving. Hiervoor worden er belangrijke vaardigheden aangeleerd en geoefend op het gebied van het gebruik van taal in interactie met anderen, de sociale omgang met anderen, de emotionele competentie, spel en bewegen. STAP sluit aan op de belevingswereld en interesse van het kind. Jij komt te werken op een nieuw op te starten STAP groep op onze school De Weerklank in Leiden. Kijk voor meer informatie over de behandelgroepen op onze website.

Wie ben jij

Jij bent een logopedist die houdt van uitdaging en afwisseling. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde opleiding logopedie
 • ervaring met de behandeling van kinderen met communicatieve problemen is een pre
 • ervaring met spraak-taaldiagnostiek en groepsbehandeling is een pre
 • gedegen kennis van de communicatieve ontwikkeling van kinderen met een TOS, Nederlands met Gebaren (NmG) is een pre
 • in ieder geval maandag en woensdag beschikbaar om te werken
 • de beschikking over goede contactuele eigenschappen en goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid
 • een registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • een profiel dat nauw aansluit bij de kernwaarden van Auris (samen, zorgvuldig en slagvaardig)
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag

Ben jij enthousiast geworden

Dan horen we graag van jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dat kan tot en met 2 november. De gesprekken worden doorlopend gevoerd. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mariëlle van Koningsbrugge, teamleider Gouda, via m.vankoningsbrugge@auris.nl of 06-49767537 of Laura Godri, teamleider Leiden, via l.godri@auris.nl of 06-81415748.Functie:Logopedist
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:0 – 4575
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Auris Groep via vacatures@auris.nl of 31628869079. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Logopedist Koninklijke Auris Groep 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures