Vacature Helpende

Helpende in Bergambacht

Bergambacht

Meer details

Match criteria

Dienstverband

 • Vast

Salaris

Precies wat je dag nodig heeft

Bergambacht

Zelf bepalen wanneer je werkt als in Bergambacht, of Vlist, of Stolwijk of Schoonhoven.
Rust in je gezin.
Je eigen locatie, vertrouwde gezichten.
Aangenaam!

Je hart volgen en fijn werken in de zorg, maar niet ten koste van je gezin en je eigen gezondheid. Kan dat wel? Bij VariantZorg bepaal je altijd zelf wanneer je werkt. Echt. En daarmee blijf jij perfect in balans en ben je ook thuis op de momenten die jij belangrijk vindt. Je kunt bij ons aan de slag in je eigen dorp, op een vaste locatie. Wil je juist afwisseling? Met ons kun je alle kanten op! Als jij opgelucht ademhaalt, hangen wij de vlag uit.

Je kunt werken als in onder meer De Westerweeren in Bergambacht, De Liezeborgh in Haastrecht, Wilgenhoven in Stolwijk, Borchleen en De Bovenberghe in Schoonhoven. Een toffe nieuwe locatie is Het Amadeushuis in Bergambacht. Elk huis heeft weer z'n eigen sfeer, unieke bewoners en collega's. Je kunt kiezen voor één locatie of lekker afwisselend in meerdere locaties werken. Wil je nou écht dat geen enkele dag hetzelfde is, dan is ook een combinatie met een Zorgpension mogelijk. De keuze is aan jou bij VariantZorg.

Zoals Varianter Monique vandaag met een brede grijs en een kop koffie in de hand vertelde: 'Ik heb gewoon het beste van 2 werelden. De vrijheid van een zzp'er, maar niet al het gedoe eromheen. Ik werk nu al 10 jaar voor VariantZorg en het bevalt me nog steeds zo onwijs goed! Het is de beste stap die ik had kunnen maken.'' Daarna zei ze dat ze lekker met de camper 3 maanden op stap ging. 'Na de Pasen ben ik er weer, hoor! Uniek dat dit kan. Bij VariantZorg doen ze daar niet moeilijk over!''

Wie zijn wij?

VariantZorg kun je het beste omschrijven als de flexibele schil van Fundis. Hieronder vallen diverse bedrijven, waarvan WelThuis en Vierstroom Zorg Thuis de bekendste zijn. Het fijne aan VariantZorg is dat je zelf kunt bepalen welke diensten je oppakt. Hierdoor kun je ook in de (ouderen)zorg blijven werken als er eenmaal kinderen zijn, als je mantelzorger bent, misschien nog studeert of als je bijvoorbeeld een intensieve hobby hebt naast je werk. Het werk is goed te combineren met je privéleven. Onze zorgprofessionals beoordelen ons met een prachtige 8,3.
VariantZorg, precies wat je dag nodig heeft!

Locatie

Je gaat aan de slag in Bergambacht, Schoonhoven, Vlist of Stolwijk. Of je maakt een leuke combinatie van bijvoorbeeld twee of meer locaties. Dat is ook ideaal: je solliciteert één keer en als je eenmaal een Varianter bent, kun je je eindeloos verder ontwikkelen en nieuwe ervaringen opdoen.

Wat bieden we?

 • Een werkgever die zich inzet voor jouw wensen.
 • Echt alleen maar werken wanneer het jou uitkomt.
 • Een dienstverband voor vaste uren.
 • Wil je nóg meer vrijheid? Dan kies je voor een 0-urencontract.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, schaal 25 (€2.853 bij 36 uur) + een 13e maand, vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Een schat van een leidinggevende (Paulien) die er voor je is als het nodig is.
 • Een enthousiast team dat je op weg helpt waar nodig.

• Je bent in het bezit van een diploma voor of je studeert voor Verzorgende 3IG of Verpleegkundige 4 of 6.
• Je bent als in een vis in het water van de ouderenzorg.
• Je vindt snel je weg in een nieuwe omgeving.

Wil je direct reageren? Dat kan via de sollicitatiebutton! Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Arjanne via of . Weet je nog niet zeker of dit je droombaan is, app of bel dan gerust. Arjanne bespreekt graag welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen VariantZorg.

We vragen altijd om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en in overleg met jou winnen we vooraf een referentie in.

VariantZorg is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Contactpersoon

Bergambacht

Meer details

Match criteria

Dienstverband

 • Vast

SalarisFunctie:helpende
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2853 – 2853
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VariantZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Helpende VariantZorg 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures