Vacature Leerkracht Groep 5

Leerkracht Groep 5 in Gouda

De Groeiling

Gouda , Zuid-Holland , Nederland De Triangel

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

De Groeiling heeft voor het basisonderwijs in Gouda een leuke vacature voor een

Leerkracht Prisma groep 5/6

0,4 - 1,0 fte

Per direct


Pak jij de kans om je te ontwikkelen tot expert op het gebied van hoogbegaafdenonderwijs? Solliciteer dan nu op de vacature voor Prisma 5/6 van basisschool De Triangel in Gouda.


Prismagroepen

In de Prismagroepen van De Triangel komen hoogbegaafde kinderen tot bloei. Deze voltijd voorziening maakt onderdeel uit van een reguliere school. Het hoogbegaafdenonderwijs is afgestemd op deze doelgroep: met extra aandacht voor werk- en leerstrategieën. Er heerst rust en regelmaat en tóch is het een speeltuin voor creaties. De Prismagroepen maken onderdeel uit van een gezellige wijkschool met ruim 200 leerlingen, veel ervaren collega's en betrokken ouders.

Collega aan het woord

Juliet de Bruin, Prismacoördinator en leerkracht: "Het is een prachtige doelgroep om voor en mee te werken. Binnen de geschetste kaders is er een flinke ruimte om je lessen zelf vorm te geven en af te stemmen op de leerlingen. Wanneer je inzet op motivatie, zelfvertrouwen en plezier, zijn deze kinderen tot grootse dingen in staat. De kleine successen die je met de leerlingen boekt maakt dat zij positief in het leven staan, moeilijke situaties aanpakken en doorzettingsvermogen ontwikkelen. Daar halen mijn collega's en ik ongelooflijk veel voldoening uit.

"

Dit is wat we je beloven

  • Een gezellig en divers Triangelteam, zowel qua leeftijd, specialisaties als ervaring
  • Aandacht voor jouw inwerktraject
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot specialist in hoogbegaafdheidsonderwijs
  • Veel vrijheid in het ontwerpen van je eigen lessen
  • Goede faciliteiten en materialen, zoals een eigen laptop en werktelefoon

Welkom

Word jij blij van deze vacature? Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Renée Grunefeld via . Je bent ook van harte welkom om sfeer te proeven in de groep.


Ben je in het bezit van een PABO diploma?

Functie:leerkracht groep 5
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groeiling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Leerkracht Groep 5 De Groeiling 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures