Vacature Leerkracht

Leerkracht in Gouda

Onze scholen bieden goed onderwijs en maken hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën en meest recente wetenschappelijke inzichten. Onze medewerkers zijn bevlogen, leergierig, ondernemend en inspirerend. Zij krijgen de ruimte en het vertrouwen om optimaal te presteren en hun ambities waar te maken. We zorgen voor onderlinge ontmoetingen om van en met elkaar te leren.

  • Betrokken, ondernemende collega's;
  • Alle ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven;
  • Een ruim opleidingsbudget;
  • Intervisie/inwerkprogramma voor nieuwe leerkrachten en zij-instromers;
  • Ontwikkel jezelf van startbekwaam naar expert;
  • 17 locaties met ieder een uniek, eigen profiel: regulier onderwijs, Dalton- en Jenaplan onderwijs, onderwijs gericht op hoogbegaafde leerlingen en scholen voor special basisonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs.

Ben je op zoek naar flexibiliteit en andere manieren om je talenten bij Klasse in te zetten? Dan zijn de invalpools van Transvita wellicht iets voor jou. Op de website van Transvita lees je alles over de invalpool, de talentenpool en de zilverpool waar al onze scholen gebruik van maken.

Michelle van Epen


Leerkracht
Functie:leerkracht
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting KLASSE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Leerkracht Stichting KLASSE 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures