Vacature Enthousiaste Leerkracht

Enthousiaste Leerkracht in Stolwijk

Obs Koningin Wilhelmina in Lekkerkerk zoekt per 1 april 2024 een leerkracht voor groep 4 (0,8 fte) vanwege tijdelijke vervanging

Per 1 april 2024 is OBS Koningin Wilhelmina op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 4, voor 0,8 fte. Deze tijdelijke functie is ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof en loopt tot na de zomervakantie.

Wil jij werken op een school waar elk kind en elke leerkracht gezien wordt? Word jij blij van het doen van tijdelijke vervanging waarbij je maximaal bij kunt dragen aan de ontwikkeling van de leerlingen? Dan is dit jouw plek!

Over obs Koningin Wilhelmina:

Op de KW-school vinden we veiligheid en rust belangrijk. In een veilig pedagogisch klimaat willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kind tot een zelfstandig, positief kritisch denkend mens. Door de inzet van Klasse(n)Kracht bouwen we systemisch aan een veilige school waarin sociale vaardigheden geoefend kunnen worden. We vinden een doorgaande lijn in pedagogisch handelen belangrijk. Dit zorgt voor transparantie en heldere communicatie naar ouders.

Je komt terecht in een betrokken en enthousiast team. We werken met gespreid leiderschap waardoor iedereen in de school invloed kan uitoefenen op verbetering en vernieuwing van het onderwijs. Het helpt ons eigen verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van ons onderwijs. De afgelopen jaren zijn er grote stappen gezet op onderwijsgebied en diverse nieuwe lesmethoden geïntroduceerd.

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk beschik je over een afgeronde PABO opleiding en heb je - bij voorkeur - al ervaring in het onderwijs. Verder is het belangrijk dat je:

 • Een grote passie hebt voor het basisonderwijs en graag bijdraagt aan het leren en ontwikkelen van kinderen;
 • Elke leerling respectvol leert omgaan met anderen in een veilig en positief pedagogisch klimaat;

 • De talenten van iedere leerling herkent en hem/haar aanmoedigt deze te ontwikkelen;

 • Weet hoe je het kind een zelfstandige houding aan laat nemen en eigenaarschap laat vergroten, maar ook herkent wanneer de leerling écht ondersteuning nodig heeft;

 • Teamgericht werkt en zich met het hele team verantwoordelijk voelt voor de klus die te klaren is;

 • Een grote dosis enthousiasme en een positieve instelling hebt waarbij je in mogelijkheden denkt;

 • Een hands-on mentaliteit hebt, Je bent flexibel en creatief van geest;

 • Zelfstandig bent, maar ook goed in teamverband kunt werken;

 • Stressbestendig bent en snel kunt schakelen.

Wat bieden we jou?

We bieden je een mooie, afwisselende baan in het basisonderwijs dat helemaal voldoet aan jouw wensen! Waaronder een aantal interessante arbeidsvoorwaarden:

 • Beloning conform Cao PO;

 • Gepassioneerd team met collega's die er voor elkaar zijn en met elkaar bouwen aan een sterke school met kwalitatief goed onderwijs;

 • Goed doordachte manier van beheersingsgericht werken waarbij gekozen wordt voor een beredeneerd aanbod verbonden aan spel;

 • Een school waar ouders, kinderen en team samenwerken;

 • Een mooie werkplek in het groene hart van de gemeente Krimpenerwaard.

Is je interesse gewekt?

Reageer dan uiterlijk 29 januari 2024 op deze advertentie.

Functie:leerkracht
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Onderwijs Pr1mair via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Enthousiaste Leerkracht Onderwijs Pr1mair 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures