Vacature ZIJ-Instromer

ZIJ-Instromer in Gouda

Bij Klasse dagen we je uit om te blijven leren en te ontwikkelen! Ben jij een ervaren of startende leerkracht? Of denk je over een carrièreswitch als zij-instromer? Bij Klasse is altijd een school die bij jou past. Kom vrijblijvend langs op onze meet-up en maak kennis met onze mensen en scholen op 17 april a.s. (aanmelden is niet nodig). Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en waar jij van droomt in het onderwijs. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match.

Samen leren en dromen realiseren

Bij Klasse dagen we je uit om te blijven leren en te ontwikkelen. Samen maken we inspirerend, openbaar onderwijs mogelijk. We bieden je een omgeving waar samenwerken, kennis delen en ondernemerschap centraal staan. Krijg jij daar energie van en maakt het je nieuwsgierig? Dan zoeken we jou!

Vacatures

Dit bieden we jou

Onze scholen bieden goed onderwijs en maken hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën en meest recente wetenschappelijke inzichten. Onze medewerkers zijn bevlogen, leergierig, ondernemend en inspirerend. Zij krijgen de ruimte en het vertrouwen om optimaal te presteren en hun ambities waar te maken. We zorgen voor onderlinge ontmoetingen om van en met elkaar te leren.

• Betrokken, ondernemende collega's;

• Alle ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven;

• Een ruim opleidingsbudget;

• Intervisie/inwerkprogramma voor nieuwe leerkrachten en zij-instromers;

• Ontwikkel jezelf van startbekwaam naar expert;

• 18 locaties met ieder een uniek, eigen profiel: regulier onderwijs, Dalton- en Jenaplan onderwijs, onderwijs gericht op hoogbegaafde leerlingen en scholen voor special basisonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs.

Ben je op zoek naar flexibiliteit en andere manieren om je talenten bij Klasse in te zetten? Dan zijn de invalpools van Transvita wellicht iets voor jou. Op de website van Transvita lees je alles over de invalpool, de talentenpool en de zilverpool waar al onze scholen gebruik van maken.

Ontdek wie we zijn!

Iris kan je alles vertellen over wat Klasse je kan bieden. Bel () of mail met voor een afspraak en stel al je vragen.Functie:instromer
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting KLASSE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. ZIJ-Instromer Stichting KLASSE 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures