Vacature Voorman-timmermannen

Voorman-timmermannen in Stolwijk

ALLROUND-TIMMERMANNEN (FT)

Afdeling Service en Onderhoud houdt zich bezig met relatief kleinschalige projecten, variërend van enkelvoudige woningen en verbouwingen, tot dakkapellen, dakramen, kleine en grote(re) aanbouwen en onderhoud en renovatie in de breedste zin van het woord. Afdeling Bouw houdt zich bezig met de grotere, meest uiteenlopende projecten.

JE STERKE PUNTEN

Vakmanschap, zelfstandigheid en pit zijn je sterke punten. Als succesvol allroundtimmerman beschik je over praktisch inzicht en inventiviteit. Veiligheid en kwaliteit staan hoog bij je in het vaandel. Je beschikt over het diploma Voorgezette Timmerkracht of vergelijkbare kwaliteiten.

JE WERKZAAMHEDEN

Je werkt aan kleinere of grote bouwwerken en bent servicegericht. Je werkt nauw samen met het projectteam, maar ook met de opdrachtgever. Je coördineert en bewaakt planningen en gemaakte afspraken met leveranciers en onderaannemers. Je houdt toezicht op kwalitatief goed werk van onderaannemers.

Voor onze afdeling Bouw zijn wij op zoek naar

VOORMAN-TIMMERMANNEN (FT)

JE STERKE PUNTEN

Leiderschap en praktisch inzicht in het bouwproces zijn de kenmerken van een succesvolle voorman-timmerman van De Vries en Verburg Bouw. Vakmanschap en pit zijn je sterke punten. Je bent een teamspeler, maar neemt gelijk het team op sleeptouw en brengt het tot uitstekende prestaties, zodat er sprake is van een goed georganiseerde bouwplaats. Veiligheid en kwaliteit staan hoog bij je in het vaandel. Je hebt de opleiding MBO-Bouwkunde afgerond of vergelijkbare kwaliteiten. Heb je de ambitie om in de toekomst door te groeien naar de functie uitvoerder, dan ben jij de aangewezen persoon om als voorman-timmerman bij De Vries en Verburg Bouw aan de slag te gaan.

JE WERKZAAMHEDEN

Je werkt aan kleinere of grote bouwwerken en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces. Je werkt samen met het projectteam, maar ook met de opdrachtgever, architect, constructeur en adviseurs. Je coördineert en bewaakt de planning, organisatie, ureninzet en gemaakte afspraken met leveranciers, neven- en onderaannemers. Daarnaast behoort periodiek werkoverleg met eigen, neven- en onderaannemers tot je takenpakket. Je houdt toezicht op kwalitatief goed timmerwerk, conform bestek, tekeningen en voorschriften binnen de gestelde planning.

JE ARBEIDSVOORWAARDEN

Bij De Vries en Verburg Bouw B.V. krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, deelname aan ons opleidingsplan en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterk karakter.

BELANGSTELLING?

Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen of een e-mail met je brief en CV te sturen naar .


V ersturen

DOWNLOADS

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!


Tel:
E-mail:Functie:voorman timmermannen
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries en Verburg Bouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Voorman-timmermannen De Vries en Verburg Bouw 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures