Vacature Applicatiespecialist Rayons

Applicatiespecialist Rayons in Gouda

Applicatiespecialist Rayons

16 uur | MBO niveau | 2+ jaar werkervaring | per direct

Ben jij goed met applicaties en klinkt denken in kansen en oplossingen, innovatie, teamwork en je collega's helpen jou als muziek in de oren? Wij zoeken iemand die écht passie heeft voor software en een dienstverlenende mindset heeft.Het is geen must om ervaring in IT te hebben, je motivatie en competenties wegen zwaarder. Jij bent de kenner op het gebruik van de digitale middelen en helpt jouw collega's om hier hun weg in te vinden. Je bent toegankelijk, sociaal en vindt het leuk om met verschillende afdelingen te schakelen. Herkenbaar? Lees dan gauw verder!

In het kort

In de rayons zijn de klantprocessen en de exploitatie van Mozaïek Wonen ondergebracht, waarbij de diverse (gespecialiseerde) medewerkers naar georganiseerde gebieden werken, de rayons. Mozaïek Wonen kent drie rayons: noord (inclusief Bodegraven), oost (inclusief Moordrecht) en west. In elk Rayon is er vertegenwoordiging op het gebied van sociaal beheer, wijkbeheer, huur- en verhuur, verkoop en huismeesters.

Jij bent voor de directe collega's van de rayons het eerste aanspreekpunt voor hulp bij problemen en inhoudelijk gebruik van applicaties, tenzij het om een verstoring in het IT-systeem gaat. In de rol van applicatiespecialist test je de goede werking van aanpassingen in de gebruikte systemen en hulpmiddelen. In opdracht van de teamleider help je bij het inwerken van nieuwe collega's, instrueer je collega's in het werken met de gebruikte systemen, applicaties en andere middelen.

Je uren worden per dag verdeeld over de drie rayons en team Reeuwijk (bijvoorbeeld 4 ochtenden in de week). Elke dag werk je op één van de vier afdelingen, zodat je alle ins en outs meekrijgt. De primaire applicaties binnen Mozaïek Wonen zijn Empire Business Central (Cegeka), DMS (Cegeka), IRIS CRM (Databalk).

Wat ga je doen?

Jouw takenpakket is heel divers. Jij bent de spil tussen de (kern)gebruikers en de Functioneel Beheerder. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 1. Het bewaken van het juiste functioneel en inhoudelijk gebruik van de applicaties
 2. Beschrijven en up-to-date houden van de werkinstructies en procesbeschrijvingen voor applicaties van de rayons
 3. Begeleiden en (laten) opleiden van de medewerkers als het gaat om taakinhoudelijke werkzaamheden
 4. Opstellen van inhoudelijke specificaties voor testscripts en (doen) uitvoeren van periodieke acceptatietesten en mede het beoordelen van de uitkomsten
 5. Beheertaken uitvoeren in de software, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van budgethouders, contacten, standaardbrieven en profielen in de software.

De wekker gaat - een blik op jouw werkdag

"Je wekker gaat en je springt met energie uit bed, klaar voor een nieuwe werkdag met betekenis! Je gaat op weg naar het kantoor, schenkt wat drinken in en checkt in met je collega's.

Gisteren heb je bij Rayon Oost gewerkt, vandaag schuif je aan bij Rayon Noord. Je opent je mail en de incident software om te checken welke uitdagingen en vragen er vandaag op je staan te wachten. Je gaat aan de slag met een vraag over het toewijzen van taken in het primaire pakket van Mozaiek Wonen - Empire. Je behandeld vanuit Rayon Noord een vraag vanuit Rayon West.

Is er een verstoring waar je niet helemaal uitkomt? Geen probleem, daarvoor ben je team! Je overlegt met je I&A collega's en leert hoe je dit in het vervolg goed kan aanpakken.

Tijdens de lunch in de kantine spreek je je andere collega's en kan je je verhaal kwijt, of je kiest ervoor buiten een frisse neus te halen terwijl je wandelt door de groene omgeving. Na de lunch neem je de tijd om je mail te checken en bij te werken. Daarna loop langs bij een collega op Rayon West en help je haar met het verwerken van documenten in DMS. Vervolgens loop je nog een rondje om te vragen of je andere collega's kan ondersteunen met jouw expertise. Tussendoor heb je akkoord ontvangen voor de opleiding die je wil volgen om je kennis nog meer bij te spijkeren.

Je gaat deze uitdaging vol energie aan! Je rond de dag af met het bijwerken van de incident software zodat je ook gelijk een idee hebt wat er de volgende dag op je te wachten staat. Zo, jouw werk zit er op en je gaat voldaan naar huis, want je hebt vandaag je best gedaan om bij te dragen de missie van Mozaïek:zorgen voor goede en betaalbare woningen en dragen bij aan blijvend sterke en leefbare wijken.

"

Wat breng jij mee?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Een intrinsieke passie voor IT, je hebt bijvoorbeeld hobby's waaruit dat blijkt
 • Je bent bereid om diverse opleidingen te volgen om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren.
 • Je hebt een positieve en kritische blik naar (de inrichting van) huidige en toekomstige applicaties.
 • Je draagt gebruikerswensen over het gebruik van de applicaties aan bij de functioneel beheerder.
 • Kennis en ervaring in de branche is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een innoverende baan in een sociaal maatschappelijke organisatie waar je het verschil kunt maken
 • Ons kantoor ligt op steenworp afstand van de trein en OV wordt volledig vergoed. Kies je voor de auto of fiets? Dan krijg je woon-werk vergoeding
 • Je krijgt een salaris tussen € 3095 en € 3889 op basis van 36 uur in schaal G.
 • Leuke extra's zoals een eindejaarsuitkering, welzijnsbudget, een vaste vergoeding voor gebruik van jouw mobiele telefoon (bring your own device beleid), én een ruim persoonlijk opleidingsbudget
 • Een ruim aanbod op het gebied van sport, welzijn en vitaliteit, via ons vitaliteitsplatform Moov


Functie:applicatie specialist
Startdatum:08-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3095 – 3889
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mozaïek Wonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Applicatiespecialist Rayons Mozaïek Wonen 08-10-2023

Bekijk ook andere vacatures