Vacature Intern Samenwerken

Intern Samenwerken in Bergambacht

Door het SMART Board kunnen wij optimaal intern samenwerken aan projecten

groep is een bouwend ontwikkelaar met vastgoed en een timmerfabriek. Een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Bergambacht. Intensief intern samenwerken staat bij voorop. Zij werken volgens de BIM-methode; Bouwwerk Informatie Model. Alle relevante informatie van een bouwwerk wordt gedurende de hele levenscyclus opgeslagen, gebruikt en beheerd. Op kantoor en op bouwlocaties in de keet hangen SMART Boards zodat er op een laagdrempelige manier kan worden samengewerkt.

Jan van Baalen, applicatiebeheerder binnen groep, is op zoek gegaan naar een nieuwe, passende oplossing. "Binnen werken onze afdelingen intensief samen waarbij we veelvuldig gebruik maken van de SMART oplossing in onze ' I-room'.

Functie:intern samenwerken
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adriaan van Erk Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Intern Samenwerken Adriaan van Erk Groep 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures