Vacature Webdeveloper

Webdeveloper in Stolwijk

Webdeveloper

Bij ons draait het niet alleen om het ontwikkelen van webshops; maar ook het continu blijven optimaliseren ervan. Wij geloven erin dat het toepassen van andere of nieuwe technieken kunnen bijdragen in het behalen van marketing/communicatie doelstellingen van onze klanten. BURO210 is een proactieve partner die de klant helpt om dit te bereiken en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Vrijdag 9 februari

Locatie: Stolwijk

Denkniveau: MBO/HBO

Ervaring: 1-2 jaar

Een diverse functie met veel klantcontact

Nieuwsgierig naar jouw rol ?

Je hebt niet alleen een technische achtergrond, maar krijgt ook energie van het beste uit de klant halen. Geen dag is voor jou hetzelfde. De ene dag heb je veel klantgesprekken en de andere dag besteed je meer tijd aan development werkzaamheden , variërend van het bouwen van een nieuwe webshop tot optimalisatie werkzaamheden en het ondersteunen van klanten via de helpdesk . Voor grotere projecten werk je samen met een projectmanager die je begeleidt, terwijl je andere klantgesprekken zelfstandig afhandelt. Je komt binnen een hecht Scrum development team te werken waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng en je flexibel je dagen in kunt delen.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan ben jij wellicht de ideale aanvulling op ons development team! Welkom bij BURO210. Laten we samen onze passie voor ontwikkeling delen, klanten tevreden stellen en elkaar versterken.

Wie ben jij .

  • Je hebt uitgebreide kennis van HTML, CSS/SCSS, Javascript en PHP
  • Je hebt affiniteit met klantcommunicatie, zowel telefonisch als persoonlijk
  • Je hebt minimaal 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om kennis te delen met je collega's
  • Je beschikt over kennis van Magento 2 of bent bereid dit te leren
  • Het hebben van k ennis of ervaring van de Agile-Scrum werkwijze is een pré

Dit krijg je .

Gezelligheid

Een ambitieus en gezellig bedrijf van ongeveer 50 jonge collega's die niet vies zijn van een potje darten, een borrel of feestje

Pensioenregeling

Een pensioenregeling via A.S.R., waarbij BURO210 als werkgever een deel in jouw pensioen inlegtFunctie:webdeveloper
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Buro 210 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Webdeveloper Buro 210 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures